Girona

Aparició, ple de minuts i revaloració

Johan Mojica ha tingut en el mundial de Rússia un protagonisme que ni ell mateix hauria pogut imaginar mesos enrere. El bon paper al carril esquerre del Girona li va valer la recompensa d’anar-se’n al mundial, tot i que les seves anteriors presències amb la selecció absoluta eren comptades i sense participació activa en partits oficials. La lesió del teòric lateral esquerre titular, Frank Fabra, el va situar en la posició preferent, i ho va saber aprofitar. Pékerman el va fer debutar de titular en el primer partit, contra el Japó, i ja no el va moure més. Mojica va mostrar un bon nivell al lateral esquerre, combinant amb els companys i buscant centrades cap a l’àrea en tots els partits. No es va perdre cap minut de la fase de grups, en què Colòmbia va ser primera. I als vuitens de final, Mojica va tornar a jugar el partit sencer, aquesta vegada amb pròrroga inclosa, fins a arribar a la tanda de penals, en què Anglaterra els va eliminar.

Mojica s’ha revalorat durant el mundial, durant el qual el Girona va fer efectiva l’opció de compra preferent al Rayo Vallecano, per 5 milions d’euros, i li va firmar un contracte fins al juny del 2022.

390

minuts

4 partits

FASE DE GRUPS
Colòmbia-Japó 1-2
Titular, partit sencer 90’
Polònia-Colòmbia 0-3
Titular, partit sencer 90’
Senegal-Colòmbia 0-1
Titular, partit sencer 90’
VUITENS DE FINAL
Colòmbia-Anglaterra 1-1
Titular, partit sencer 120
Eliminats en la tanda de penals
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)