3a divisió FEF

El Llagostera fa oficial el retorn d’Oriol Alsina a la banqueta

3a divisió. El tècnic tornarà a dirigir l’equip després d’una temporada al marge

Oriol Alsina ja és oficialment el nou entrenador del Llagostera, que assumirà la responsabilitat d’intentar tornar l’equip a 2a divisió B només una temporada després de perdre la categoria. Durant la setmana el director esportiu ja havia anat fent passes per tornar a la banqueta i, sense cap sorpresa d’última hora, el club ho va confirmar ahir. Alsina, que tenia altres projectes sobre la taula que no han acabat prosperant, tornarà així a la banqueta del Llagostera només un any després d’anunciar la seva marxa i que deixava el seu relleu a Òscar Álvarez, que ara podria tornar a ser el seu ajudant.

El nou entrenador del Llagostera agafarà les regnes de l’equip a partir de dilluns que ve, quan l’equip comenci la pretemporada. Alsina tindrà a les seves ordres una plantilla que ell mateix ha confeccionat i que ja està pràcticament enllestida en espera dels últims retocs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)