Girona

El Girona obre l’aixeta a 350 socis que no són abonats

S’acaba el termini. El club alliberarà demà els seients dels abonats que no hagin fet efectiva la renovació del carnet

El termini que tenien els abonats del Girona per renovar el seu seient a Montilivi s’acaba. Amb les oficines tancades, ja només hi ha marge per fer-ho per internet fins a aquesta nit, i a partir de demà el club alliberarà els seients de tots aquells que no hagin fet efectiva la renovació del carnet. Amb el tancament del termini, el club oferirà la possibilitat de fer-se abonat als socis que encara no se n’han pogut fer. No pas tots, perquè de moment el Girona tindrà espai per a uns 350 socis, poc més d’una quarta part dels 1.300 que estan en llista d’espera. Els futurs abonats –poden consultar l’ordre de la llista d’espera al web del club– poden tramitar l’alta a les taquilles de Montilivi a partir de demà al matí (9 h) i també a través del web oficial.

El club ja té confirmat que una cinquantena d’abonats han decidit no renovar el carnet. S’afegeixen a les 300 places que es destinen a nous socis del miler de seients que es guanyen amb la nova graderia retràctil de gol sud, pensada sobretot per a zona VIP (400 seients) i també venda d’entrades (300). De tota manera, els 300 seients de la nova graderia destinats a socis no seran tots per a les altes de la llista d’espera, perquè el club ha permès que els abonats que ho hagin demanat i que tenien el lloc en una altra zona s’hi hagin pogut instal·lar.

DE MOMENT

Dels 1.300 socis en llista d’espera, poc més d’una quarta part es podran fer ara abonats

GOL SUD

Els 300 seients de la grada nova no són només per a nous socis perquè hi ha canvis
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)