Girona

Eusebio enceta la transició

El nou Girona es posa en marxa avui amb disset jugadors de la primera plantilla, entre els quals Aleix Garcia, que encetarà la seva segona cessió seguida a Montilivi per part del Manchester City

El club està abocat a fer alguna venda per tenir marge de moviments després d’haver-se gastat gairebé deu milions en els fitxatges de Muniesa i Mojica

No hi seran tots perquè falten els mundialistes, i dels que hi seran també n’hi ha amb interrogants, perquè el Girona té assumit que serà un estiu llarg i que està abocat a fer alguna venda per tenir més marge a l’hora de confeccionar la plantilla, sobretot després d’haver fet inversions fortes per quedar-se en propietat Marc Muniesa i Johan Mojica. El fet és que, cinquanta-un dies després d’haver tancat a Las Palmas el curs de l’estrena a primera, els blanc-i-vermells s’hi tornen a posar. Amb un bon gruix de la plantilla i de moment sense cap cara nova entre els futbolistes, la gran novetat és a la direcció, després de la marxa de Pablo Machín al Seviilla. Eusebio Sacristán va rebre l’encàrrec de liderar la transició a Montilivi, amb un contracte per dues temporades, i avui començarà a posar fil a l’agulla.

Aleix Garcia torna

Naturalment, Yassine Bounou, Mojica i Stuani, tot just de vacances, no seran a la primera cita, i la previsió és que el marroquí sigui el primer mundialista que s’integri a l’activitat. Per compensar les absències, el club ha citat el porter del filial Marc Vito i els davanters Kevin Soni, Pedro Porro i Andzouana. Tots quatre s’afegiran als disset futbolistes del primer equip confirmats d’entrada. De fet, són setze de confirmats més Aleix Garcia, que només està pendent que es faci oficial una altra cessió per part del Manchester City. El d’Ulldecona, que no hauria volgut continuar a Montilivi amb Machín, ha vist com li canviava l’escenari arran de l’arribada d’Eusebio. Serà una altra cara ja coneguda, com els dos primers fitxatges que ha anunciat fins ara el club, Muniesa i Mojica.

Entre els disset futbolistes del primer equip, hi ha també Rubén Alcaraz i Sebas Coris, els dos jugadors que han tornat després d’una cessió a segona A. Amb el migcampista amb un punt d’avantatge d’entrada, després d’un gran rendiment a l’Almeria, tots dos intentaran convèncer Eusebio durant la pretemporada.

A partir d’aquest matí, els jugadors tenen programades dues sessions diàries als nous camps que s’ha fet construir al PGA. Entre avui i dimecres, els jugadors s’aniran rellevant a l’hora de sotmetre’s a les proves físiques i mèdiques habituals en l’arrencada, en una setmana més tranquil·la prèvia als viatges a Manchester i a l’Índia.

ELS CEDITS

Rubén Alcaraz i Coris buscaran convèncer Eusebio durant la pretemporada

ELS MUNDIALISTES

Bounou, Mojica i Stuani es perden l’arrencada i el marroquí serà el primer d’arribar
COMENCEN AVUI
Del primer equip
PORTER
Gorka Iraizoz
DEFENSES
Pedro Alcalá Marc Muniesa Stoke City Bernardo Espinosa Juanpe Ramírez Jonas Ramalho Carles Planas
MIGCAMPISTES
Pere Pons Àlex Granell David Timor Aleix Garcia (*) Rubén Alcaraz torna de cessió Borja García Aday Benítez Sebas Coris torna de cessió
DAVANTERS
Choco Lozano Portu (*) Pendent de formalitzar-se una altra cessió per part del City
Del filial
PORTER
Marc Vito
DAVANTERS
Kevin Soni
Andzouana
Pedro Porro
ARRIBEN MÉS TARD
PORTER
Yassine Bounou
DEFENSA
Johan Mojica Rayo Vallecano
DAVANTER
Cristhian Stuani
LA SETMANA
DILLUNS, DIMARTS I DIMECRES
Revisions mèdiques Proves físiques Doble sessió d’entrenaments al PGA (10.30 h i 18.30 h)
DIJOUS I DIVENDRES
Doble sessió d’entrenaments al PGA (10.30 h i 18.30 h)

AMB CONTINUÏTAT

Aleix Garcia renovarà la cessió i s’afegirà a Muniesa i Mojica com a reforços ja coneguts

Eusebio Sacristán ja té el cos tècnic totalment definit

X.M.

No hi haurà Pablo Machín, ni tampoc dues persones amb encara més recorregut en el cos tècnic del Girona. El preparador físic Jordi Balcells (14 anys al Girona) i el segon entrenador Jordi Guerrero (els últims quatre anys i mig) han seguit Machín a Sevilla, com també l’analista Carles Álvarez, i el Girona presentarà un cos tècnic renovat de dalt a baix, amb l’excepció d’Omar Harrak, que continuarà com a preparador de porters. Eusebio Sacristán aterra a Montilivi amb tres persones de confiança que formaran el nucli dur del cos tècnic juntament amb Harrak. Com a ajudants tècnics, Eusebio tindrà Juan Carlos Andrés, a qui es va endur com a segon a la Real Sociedad, i Onésimo Sánchez, excompany seu com a futbolista que ha adquirit experiències a banquetes de segona B i segona A. El preparador físic serà Gerardo Izaguirre, que també ha treballat amb Eusebio a la Real.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)