Girona

David Timor, temptat per Las Palmas

Seguit. Cárcel admet que han rebut l’interès pel valencià, que va firmar un contracte amb el Girona fins al 2020

David Timor és un dels jugadors que es van reintegrar a l’activitat del Girona un cop superat el període de vacances. Ho va fer el mateix dia que diversos mitjans canaris donaven per fet que el migcampista s’havia entès amb Las Palmas per jugar-hi les dues pròximes temporades. Interrogat per Timor, el director esportiu va explicar que hi havia més d’un club interessat en el jugador: “Tinc constància que hi ha equips que han preguntat per Timor, que el volen, però s’està entrenant amb nosaltres i creiem que ens pot ajudar.” Cárcel va afegir: “L’estiu pot ser llarg i no sé què pot passar, què és el que voldrà ben bé el jugador, però ara per ara nosaltres volem que continuï.”

Timor va arribar l’estiu passat i va firmar un contracte per tres temporades a Montilivi, fins al juny del 2020, justament el termini que li oferiria ara Las Palmas, que ha baixat a segona A i ha pensat en l’experiència i la qualitat del migcampista. Timor, que es va desvincular del Leganés per tornar a Montilivi, la temporada passada va tenir un paper més apagat del que hauria esperat amb Machín. El jugador de Carcaixent va tancar el curs amb 926 minuts en 17 partits. Al mig del camp, a la competència de Pere Pons, s’hi afegeix ara Rubén Alcaraz, esperançat a convèncer Eusebio després d’una cessió productiva a l’Almeria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)