2a divisió FEF

Els fitxatges del Peralada, amb joventut i experiència

Dos de cop. El filial del Girona anuncia la incorporació de l’extrem Mario Rodríguez, del Sabadell, i del mig Rober Sierra, de l’Ontinyent. Les dues apostes coneixen bé la categoria

El Peralada va comunicar ahir els dos primers fitxatges de cara a la temporada que ve. Fins ara, el filial gironí només havia anunciat la incorporació en la plantilla de Valery, futbolista procedent del juvenil del Girona, i tot i que des del Torque de l’Uruguai es va donar per fet que Nahuel Ferraresi seria verd-i-blanc el curs vinent, els de l’Alt Empordà encara no han confirmat la seva arribada. Els dos nous reforços són Mario Rodríguez, procedent del Sabadell, i Rober Sierra, de l’Ontinyent. Tots dos responen al perfil de futbolistes joves –21 i 22 anys– però amb experiència en la categoria.

Reactivar la progressió

Mario Rodríguez va destacar en el futbol de base del Cornellà i també en les categories inferiors del Madrid, des del cadet fins al filial. El seu bon rendiment amb els blancs va cridar l’atenció de diversos clubs de la Premier però Mario va continuar al Madrid, on, després d’un curs amb poc protagonisme a segona B (2016/17), va decidir tornar a casa per assumir més responsabilitat al Sabadell. A la Nova Creu Alta i sota les ordres de Toni Seligrat, l’extrem tampoc ha gaudit de gaire confiança. Ara, a Peralada i sota la batuta d’un tècnic amb més vocació ofensiva, Chicho, Mario Rodríguez intentarà retrobar la seva millor versió i créixer com a futbolista professional.

Clau en la revelació

Pel que fa a Rober, el valencià format al Llevant ha estat un dels noms destacats de les dues grans temporades que encadena l’Ontinyent. Primer, portant el club d’El Clariano de nou a segona divisió B des de tercera (2016/17), i aquest últim curs aportant el seu granet de sorra perquè l’Ontinyent fos el nouvingut més ben classificat i mantingués les possibilitats de jugar la fase d’ascens fins al final. Rober pot actuar de pivot defensiu i de central. El Peralada s’emporta un jugador desitjat per diversos equips de la categoria, com ara l’Alcoià o el Recreativo.

LA FITXA

ROBER Sierra Jiménez
València, 21-05-1996 (22 anys) Migcampista Alçada: 1,81 m
FORMACIÓ:
Llevant
TRAJECTÒRIA
2015/16
Atlètic Llevant (2a B)
2015/16
Mallorca B (3a div.)
2016/17
Ontinyent (3a div.)
2017/18
Ontinyent (2a B) 26 p. 1 g.

LA FITXA

MARIO Rodríguez Ruiz
Barcelona, 03-03-1997 (21 anys) Extrem i mig ofensiu Alçada: 1,76 m Pes: 64 kg
FORMACIÓ:
Sant Joan Despí, Cornellà i Real Madrid
TRAJECTÒRIA
2016/17
Madrid Castella (2a B) 15 p. 0 g.
2017/18
Sabadell (2a B) 20 p. 0 g.
2018/19
Peralada (2a B)

Avui arrenquen els motors

El Peralada torna a la feina aquesta tarda i ho farà en el que serà el seu nou centre d’operacions, el camp de futbol de Riudarenes, on la temporada passada s’exercitava el primer equip del Girona. El conjunt peraladenc farà les revisions mèdiques a la plantilla al llarg de la jornada i a la tarda el tècnic, Narcís Pèlach, ‘Chicho’, dirigirà la primera sessió d’entrenament. En principi, en l’entrenament d’avui està prevista la presència d’una desena de jugadors que continuen del curs anterior, més la incorporació dels quatre juvenils que fan el salt al primer filial del Girona. Per contra, en les primeres sessions no hi seran Andzouana, Kevin Soni, Pedro Porro ni Marc Vito, que estan fent la pretemporada amb el primer equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)