2a divisió FEF

L’Olot incorpora qualitat i joventut amb Pep Chavarría

2a divisió B. El jove futbolista (20 anys) arriba procedent del Figueres i afegirà competència al carril esquerre. A l’Olot ja només li falten els últims retocs per tancar la plantilla

L’Olot va presentar ahir el seu últim fitxatge, Pep Chavarría, que arriba procedent del Figueres. D’aquesta manera el figuerenc, que ha estat mitja vida a Vilatenim entre les categories inferiors i el primer equip, debutarà a segona B amb 20 anys. El jove jugador arriba al club garrotxí per aportar qualitat i competència al carril esquerre, i és que Chavarría es pot adaptar tant al lateral com a posicions més avançades, tal com reconeix el secretari tècnic de l’Olot, Sergi Raset. “En Pep és un jugador jove, molt intens, amb un bon nivell tècnic i un marge de creixement molt gran. Té molt bones condicions físiques i és molt potent, el veig com un lateral ofensiu que ens donarà profunditat i amplitud amb la pilota, a més de centrada i força per la banda”, explica Raset, que ja només està pendent dels últims retocs per tancar la plantilla (un migcampista i segurament algun altre jugador sub-23).

Després d’Alan Baró i de Marc Nierga, Pep Chavarría es converteix en el tercer fitxatge de l’Olot carregat d’il·lusió per a la nova etapa. “A l’Olot puc créixer futbolísticament i com a persona i estic molt content de ser aquí, és una oportunitat que no podia deixar escapar”, explica Chavarría, que es defineix com a jugador: “M’he reconvertit en lateral esquerre, tinc arribada, velocitat i m’agrada estar en contacte amb la pilota.”

EL PROTAGONISTA

Frase

LES REACCIONS

Frase
Ens donarà profunditat i amplitud amb la pilota, a més de centrada i força per la banda
Sergi Raset
secretari tècnic de l’olot
M’he reconvertit en lateral esquerre, tinc arribada, velocitat i m’agrada tenir la pilota
Pep Chavarría
carriler de l’olot

LA FITXA

Estic molt content de ser aquí, és una oportunitat que no podia deixar escapar. És un pas endavant per a mi, l’Olot és un gran club
Pep Chavarría Pérez
Figueres, 10/04/1998 (20 anys) Lateral i extrem
FORMACIÓ:
Figueres
TRAJECTÒRIA
16/17
Figueres (3a) 6 p. 245 minuts
17/18
Figueres (3a) 33 p. 1.974 minuts
18/19
Olot (2a B)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)