2a divisió FEF

Els baluards del planter continuaran a casa

2a divisió B. El Barça anuncia les renovacions de quatre promeses de la Masia més: Monchu, Mingueza, Jandro Orellana i Guillem Jaime

Un dels grans arguments amb què es va decidir que Javi García Pimienta fos l’entrenador del Barça B era el fet que el tècnic coneix molt bé la casa i té la intenció de comptar amb les promeses formades a la Masia. El context, la segona divisió B, no és tan atractiu com el del futbol professional, però és un bon escenari perquè els jugadors amb més projecció acaparin protagonisme. Seguint totes aquestes premisses, i amb la consciència que un equip que ha guanyat la Youth League té talent, el club blaugrana ha treballat de valent aquest estiu per tancar la renovació d’alguns dels baluards del juvenil. Ahir, però, va ser el dia més productiu, perquè el Barça va anunciar, d’una tacada, la continuïtat dels migcampistes Monchu i Jandro Orellana i dels defenses Guillem Jaime i Òscar Mingueza.

El polivalent mig Monchu (18 anys), que ha debutat a segona amb el Barça B i hi ha jugat sis partits, s’ha compromès amb el club blaugrana per tres temporades, ampliables a cinc. El mallorquí, com els seus tres companys, tindrà una clàusula de rescissió de 100 milions d’euros. També han renovat per tres temporades més amb dues extres d’opcionals el central Mingueza (19 anys) i el mig Orellana (17 anys). Guillem Jaime (19 anys), en canvi, s’ha compromès fins a l’estiu del 2020, si bé podria ampliar el contracte dues temporades més. Amb aquestes operacions fetes, el club espera tancar ara la continuïtat de Collado i Miranda.

Riqui Puig Fins al 2021
Clàusula: 100 milions d’euros
Chumi 2020
Clàusula: 100 milions d’euros
Abel Ruiz 2021
Clàusula: 100 milions d’euros
Oriol Busquets 2021
Clàusula: 200 milions d’euros
Monchu 2021
Clàusula: 100 milions d’euros
Mingueza 2021
Clàusula: 100 milions d’euros
Orellana 2021
Clàusula: 100 milions d’euros
Guillem Jaime 2020
Clàusula: 100 milions d’euros Tots aquests contractes tenen una clàusula opcional per ampliar el vincle dues temporades més.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)