2a divisió A

Feina al camp i al despatx

Dia de tornada. El Reus i el Nàstic, els dos catalans de la categoria de plata, inicien la pretemporada amb uns quants deures pendents encara pel que fa a la confecció de la plantilla

El Reus i el Nàstic van començar ahir la pretemporada, encara amb els equips incomplets i diverses incògnites. Les respectives direccions esportives tenen uns quants deures pendents per tal que els entrenadors, Xavi Bartolo i José Antonio Gordillo, puguin disposar, com més aviat millor, de la plantilla definitiva.

El Reus es va exercitar ahir en doble sessió amb les cares noves de Linares (Oviedo), Bustos (Cultural), Catena (Marbella), Pol Freixanet (Fuenlabrada) i Adri Guerrero (filial), i sense Edgar Badia ni Fran Carbia, amb permís del club per allargar uns dies més les vacances, ni David Querol, que continua amb els problemes en un genoll del curs passat. A més de jugadors del filial, el reusenc Isaac Cuenca s’entrena amb l’equip mentre busca una destinació. La feina de Sergi Parés al despatx se centra, sobretot, a reforçar la línia defensiva –falta un central i un lateral per banda– i les posicions d’atac amb l’objectiu de corregir l’habitual dèficit golejador. Tornar a disposar de Karim Yoda, que va estar cedit pel Getafe, és un dels objectius.

Pel que fa al Nàstic, en el primer entrenament, ahir a la tarda a Salou, hi van participar els retornats David Rocha (Oviedo) i Rodrigo Cuenca (Atlètic Balears), els definitivament ascendits des del filial Pol Valentín i Roger Brugué, i Luis Suárez (Watford), el fitxatge del qual es va tancar ahir. Arnal Llibert i Gordillo tenen uns quants fronts oberts: reforçar la defensa i el mig del camp, resoldre el futur dels jugadors que tornen de cessions i tenir solucions davant possibles sortides.

MÉS FITXATGES

El Reus ha de reforçar sobretot la defensa, però també l’atac per corregir l’habitual dèficit golejador
Continuen:
Dimitrievski i Bernabé (porters); Abraham, Kakabadze, Djetei, Javi Jiménez i Arzo (defenses); Javi Márquez, Mesa i Fali (mitjos); Barreiro, Uche, Dumitru, Dongou, Morente i Omar (atacants).
Incorporacions:
Pol Valentín (defensa); Rocha (mig); Luis Suárez, Rodri Cuenca i Roger Brugué (atacants).
Tornen de cessions:
Varo, Carlos García, Blanco, Sandro, Emana, Maloku i Carrión.
Pretemporada:
Cordero, Salva Ferré, Roger Figueras, Ivan de Nova, Óscar Sanz, Pol Prats i Ralph (filial).
Baixes:
Molina, Tejera, Matilla, Gaztañaga, Jean Luc, Á. Vázquez, Suzuki, Muñiz, Peguezuelo i Perales.
Continuen:
Badia (porter); Olmo i Pablo Iñíguez (defenses); Juan Domínguez, Tito Ortiz, Carbonell, Gus Ledes, Guzzo i Vitor (mitjos); David Querol, Ricardo Vaz, Fran Carbia i Lekic (atacants).
Incorporacions:
Pol Freixanet (porter); Bastos, Adri Guerrero i Catena (defenses); i Linares (atacant).
Pretemporada:
Chechu Grana, Adrià Arjona, Alfred Planes, Ernest Forgas i Pol (Reus B Cambrils), i Isaac Cuenca (sense equip).
Baixes:
David Haro, Jorge Miramón, Álex Menéndez, Campins, Máyor, Migue, Sillero, Edgar Hernández, Atienza, Borja Fernández i Cámara.
S’ha d’acceptar la marxa d’Aritz i mirar endavant. Xavi ens coneix i el coneixem bé, i això ajudarà
Jesús Olmo
defensa del reus

FRONTS OBERTS

El Nàstic, al qual falten defenses i mitjos, haurà d’estar pendent de si hi ha alguna sortida més
Si fem un bon bloc i tenim les idees clares podem fer un bon any, sobretot sense patir tant
Rafael Jiménez ‘Fali’
migcampista del nàstic
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)