Girona

Mor Fabricio González, conseller del club

Vocal. L’advocat gironí, de 48 anys, formava part del consell d’administració del Girona des de l’última remodelació, l’octubre del 2017

Fabricio González, un dels membres del consell d’administració del Girona FC, va morir a 48 anys per un problema cardíac. Nascut a Girona, Fabricio González es va integrar al consell d’administració del club en l’última remodelació, l’octubre del 2017. Advocat de professió, Fabricio González era soci del bufet legat Anaford, amb seu a Zuric.

Com a vocal del consell, va participar en la junta general del desembre, en què el club va aprovar el pressupost més alt de la seva història. González s’havia integrat al consell d’administració juntament amb Diego Gigliani com a vicepresident, Andy Young també com a vocal i Simon Cliff com a secretari. Era un consell renovat del tot, amb persones de confiança dels propietaris i amb només cinc membres, entre els quals el president i director general, Ignasi Mas-Bagà. El club haurà d’incorporar un nou membre al consell d’administració.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)