2a divisió FEF

Suècia, un camí recurrent

2a divisió B. El Sabadell traspassa Pol Moreno al GIF Sundsvall, on es trobarà amb diversos excompanys i amb David Haro (Reus)

El Sabadell va anunciar ahir la marxa d’un dels homes més icònics de la seva plantilla. Pol Moreno era el jugador que més temporades feia que era a l’entitat arlequinada (des del 2014) i marxarà a Suècia, al GIF Sundsvall, on es trobarà també amb l’exdavanter del Reus David Haro, flamant fitxatge.

Mentre que Haro arriba a la primera divisió sueca lliure, després de no haver renovat amb el conjunt roig-i-negre, el Sabadell va defensar la marxa de Moreno adduint un “traspàs”, tot i que no va especificar la xifra exacta de l’intercanvi. El badaloní va demanar la seva marxa fa alguns dies i l’entitat no li ha posat cap problema ja que el lloc salarial que deixa més la petita retribució del conjunt suec li servirà per portar un jugador de catxet similar o fins i tot superior. A més, el jugador té un any més de contracte i els termes econòmics actuals (la seva fitxa oscil·lava entre els 20.000 i els 25.000 euros) diferien molt del que pot percebre a Suècia. La mitjana salarial sol ser d’uns 60.000 euros anuals en aquell equip.

Moreno i Haro es trobaran amb David Batanero i Juanjo Ciércoles, dos exjugadors arlequinats. En els dos casos, l’oferta econòmica va ser decisiva. Batanero va arribar lliure procedent del Sabadell, mentre que la incorporació de Ciércoles des del Badalona també va ser a canvi d’una petita retribució.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)