2a divisió FEF

Un recanvi per a Leon

2a divisió B. El jugador holandès està requerint més cirurgies després de l’accident de cotxe el passat mes de juny i el seu pronòstic és incert; el Cornellà s’està movent en el mercat

No està sent un estiu fàcil en els despatxos per al Cornellà. El conjunt verd disposa de tretze jugadors en plantilla però ha de reforçar l’esquelet. De moment, ha pogut tancar la porteria, fitxant Sergio Pérez, i té encarrilada la defensa tot i la important baixa d’Edgar González, que ha marxat al Betis procedent de l’Espanyol, equip que el tenia en propietat. Però el més calent és a l’aigüera sobretot en la posició de davanter, en què els verds han tingut un daltabaix aquest estiu amb l’accident de cotxe de Leon de Kogel el juny passat.

El Cornellà, doncs, haurà de reconstruir pràcticament tota la zona davantera perquè ha tingut baixes de consideració. Fito Miranda ha apujat el seu caixet a la lliga després del bon curs l’any passat (36 partits i 6 gols des de la posició d’extrem) i ja busca una nova destinació. El Sabadell s’ha posicionat com a candidat. D’altra banda, Rafa Mujica (5 gols en 14 partits) ha tornat al Barça B ja que el curs passat va actuar com a cedit arran de la marxa d’Enric Gallego.

El cas Leon

En el mercat d’hivern, els verds també es van reforçar amb Leon de Kogel (2 gols en 13 partits) però el seu accident de cotxe a Malta el juny passat obliga el Cornellà a moure’s en el mercat. El jugador continua ingressat en un hospital a Holanda i tot i que en un moment es va témer per la seva vida ja està estabilitzat. Això sí, no hi ha cap termini per a la seva tornada perquè el jugador ha tingut lesions profundes a les cames: es va trencar els lligaments del genoll i el menisc i necessita reconstrucció en altres parts com per exemple a la cuixa ja que té el fèmur trencat per diversos llocs. De fet, com ha informat la premsa del seu país darrerament i ha pogut confirmar aquest diari el jugador no pot caminar i es tem que no pugui tornar a jugar a futbol. En aquest extrem, però, es guarda molta precaució perquè els esforços mèdics estan centrats que el futbolista holandès pugui tornar a fer vida normal.

MÉS RECANVIS

El caixet de Fito en la lliga ha pujat i Mujica ha tornat al seu club d’origen, el Barça

ACCIDENT

Els esforços mèdics se centren que Leon pugui tornar a fer vida normal

ATACANTS

Tretze jugadors a la plantilla, amb dos fitxatges: un porter, Pérez, i un central, Goldar
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)