Girona

Pedro Porro, un juvenil que crida l’atenció

Del planter. En la copa, jugadors del Peralada i fins i tot del juvenil van tenir l’oportunitat de competir en la primera plantilla

Si en la lliga només Kevin Soni va tenir l’oportunitat de disposar de minuts procedent de les categories inferiors del Girona, en la copa la porta d’entrada al primer equip es va ampliar una mica més i van ser dos futbolistes més del Peralada –Maxi Villa i Bambo– i un del juvenil, Pedro Porro, els que van estrenar-se en la primera plantilla.

El debut els va arribar en el duel de tornada dels setzens de final contra el Llevant jugat a València, en què Maxi Villa va ser titular i va disputar els noranta minuts. La lesió de Planas a l’inici del matx també va permetre l’entrada de Bambo, el central del Peralada, que va disputar 66 minuts. En el tram final Pablo Machín va fer entrar una de les promeses del juvenil de divisió d’honor: Pedro Porro. L’extremeny és l’únic dels tres debutants en la copa que continua aquesta propera temporada en la disciplina blanc-i-vermella. Després de brillar en la màxima categoria juvenil, aquest any fa un pas mes i serà una de les armes del Peralada. Ben segur que el jove jugador serà seguit de ben a prop per Eusebio.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)