Girona

Onésimo Sánchez

Segon entrenador

El retrobament, a la banqueta

En la seva primera temporada en el Girona, Eusebio Sacristán estarà acompanyat per gent de la seva confiança. Començant per Onésimo Sánchez, que serà el seu segon i amb qui Eusebio comparteix una relació de fa molts anys. Van coincidir en la seva etapa com a futbolistes, primer compartint vestidor en el Valladolid (curs 1986/87) i, poc després, en el Barça (1989/90), en una plantilla en què també hi havia el president del Girona, Delfí Geli.

Després de penjar les botes com a futbolista, Onésimo va començar la seva trajectòria a la banqueta, entrenant equips com ara el Valladolid, l’Osca, el Múrcia i el Toledo, el seu últim equip. D’aquesta manera, la de Montilivi serà la primera experiència del val·lisoletà com a segon entrenador, una nova faceta en què intentarà aportar coneixement i confiança a Eusebio. A més de futbolista i tècnic, Onésimo també ha col·laborat, els últims anys, en diversos mitjans de ràdio i televisió com a comentarista. A la banqueta, compartirà rol amb Juan Carlos Andrés, un tècnic de la confiança d’Eusebio.

A LA BANQUETA

Un cop retirat, el tècnic va dirigir el Valladolid, l’Osca, el Múrcia i el Toledo

COM A FUTBOLISTES

Onésimo i Eusebio van jugar junts en el Valladolid (curs 1986/87) i el Barça (1989/90)

NOVETAT

La de Montilivi serà la primera experiència d’Onésimo com a segon entrenador
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)