Girona

“Borja és especial i ha guanyat maduresa”

José Ramón Sandoval. Tècnic de Borja al Rayo i al Rayo B

José Ramón Sandoval és un dels entrenadors que més fort van apostar per Borja García en els inicis del jugador. De fet, Sandoval va aconseguir dos ascensos amb el futbolista madrileny a les seves files, primer a segona B amb el filial del Rayo Vallecano (temporada 2009/10) i un any més tard a primera divisió amb el primer equip. Ja ha plogut molt des d’aleshores, però el record d’aquella època continua intacte en la memòria de Sandoval.

“Primer vam pujar amb el Rayo B, amb Borja marcant el gol decisiu, i després el vaig fer pujar al primer equip, on també va ser un jugador clau en l’ascens. Aleshores aquell Borja era molt jove, però vaig confiar en ell per davant d’altres futbolistes que havíem fitxat”, comenta el tècnic, que valora l’evolució del futbolista fins al dia d’avui: “Després de l’ascens a primera Borja va anar a jugar al Còrdova i al Castella, i va anar de més a menys, fins que va fitxar pel Girona, sens dubte un gran encert. De vegades en la vida has de fer un pas enrere per fer-ne dos endavant. En Borja sempre ha tingut qualitat i talent i és un jugador especial, però ara ha guanyat maduresa, assimilació de conceptes i treball defensiu, i el sistema del Girona li ha anat molt bé.”

Sandoval tampoc posa sostre a Borja: “Si fa un altre any com aquest segur que el vindran a buscar més equips. I crec que si marca més gols farà un altre pas endavant.”

SANDOVAL

El sistema del Girona li ha anat molt bé i si fa un altre any com aquest segur que el vindran a buscar més equips
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)