Girona

“Sé que he de marcar més gols”

El mitjapunta afirma que al Girona se sent “feliç i valorat”, però explica que a l’estiu es va rumiar molt la renovació perquè no sabia si havia tancat una etapa després de l’ascens i el debut de l’equip a primera

Sense novetats pel que fa a les sortides i les entrades, el director esportiu destaca que el futbolista madrileny té “un rol important en la plantilla i marge de creixement”

La pausa que la majoria de vegades dona Borja García en partits esbojarrats se la va agafar el migcampista, però multiplicada per deu, per rumiar-se l’oferta de renovació fins al 2022 que tenia des de feia setmanes –ja mesos– sobre la taula. Fa pocs dies, el madrileny va donar el sí definitiu i ahir va explicar que va voler madurar especialment la decisió d’ampliar per quatre anys més la seva vinculació amb el club de Montilivi. “Em vaig marcar uns objectius que eren pujar a primera i jugar a primera amb el Girona. I una vegada assolits, volia veure si realment havia complert una etapa. Però les etapes només s’acaben quan un no és feliç, i aquí ho sóc, i també és on més m’han valorat”, va comentar el mitjapunta en una primera intervenció en què va voler fer extensiu el seu agraïment als treballadors del Girona que no estan sobre la gespa, sinó a les oficines fent tasques administratives, de màrqueting o gestió. “En el dinar de comiat de la temporada passada em van fer arribar el seu desig que em quedés. Són detalls que em reconforten i que són importants per a mi.”

El marge de millora

Borja García ja ha complert tres temporades al Girona i ha superat els dos anys que, com a sènior, va fer al Rayo Vallecano, al Madrid B i al Còrdova. Si el madrileny compleix sencer el seu contracte haurà estat set anys al club de Montilivi. “Al final, quan ets feliç, el nombre d’anys és el menys important”, va afegir.

El mitjapunta va controlar una passada complicada que li havia fet Quique Cárcel, el qual va comentar que el futbolista tenia marge de creixement i nivell suficient per millorar algunes estadístiques, en referència als gols. “Es un dels meus objectius. Aquest any, si no ha estat la xifra més baixa de gols [dos], poc se n’ha faltat. Sé que n’he de marcar més i estic segur que ho faré perquè soc un jugador que sempre ha tingut arribada, tot i que en els últims anys se m’ha requerit treballar més que no pas arribar.” Borja García, però, va assegurar que no havia pres la decisió de renovar a partir de saber el nom del nou entrenador: “No hi ha tingut res a veure. Amb Machín també vaig ser feliç i ho vull seguir sent ara amb Eusebio. Hem començat una nova etapa amb nous tècnics i nova metodologia. Serà aire fresc.”

El jugador madrileny, de 27 anys, diu que l’absència de fitxatges no trasbalsa la tranquil·litat que hi ha al vestidor. “Hem tingut un mundial i un mercat poc mogut. I no és fàcil per a un club com el Girona fitxar els jugadors que segur que volen fitxar. També han de tornar els mundialistes. I no oblidem que mantenim la base de l’any passat, que va ser una gran temporada. Qui hagi d’arribar, ho acabarà fent”, assegura.

Sense novetats

Quique Cárcel no va poder donar més llum deu dies després de la seva última aparició pública. Després de mostrar-se convençut que Borja farà “un pas endavant” i preguntat sobre la situació de mercat, el director esportiu va admetre que de moment no hi ha res concretat. “Tenim avançats temes per si passen altres coses, però, si finalment no hi ha vendes, no falten massa peces.”

ELS PROTAGONISTES

Després de l’ascens i de jugar a primera amb el Girona, volia veure si havia tancat una etapa. Però les etapes només s’acaben quan un no és feliç
Hem tingut un mundial i un mercat poc mogut. No és fàcil fitxar, però tenim la base de l’any passat i estem tranquils
Borja García
Borja s’ha guanyat aquesta renovació pel seu rendiment i compromís. El Girona ha fet camí amb ell i ell, amb el Girona
Delfí Geli
Borja García ens ha donat moltes coses, però té marge de creixement i nivell per millorar algunes estadístiques
Quique Cárcel
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)