2a divisió FEF

Tranquil·litat pel futur

2a divisió B. Tot i el canvi en el mapa accionarial, en què Calzada ha perdut pes en favor de l’expresident Antoni Reguant, les dues parts admeten que és una situació circumstancial

La conversió del deute de més de dos milions d’euros que tenia el Sabadell amb l’expresident Antoni Reguant i les empreses que ell representa va tornar a posar en el mapa el vallesà en el panorama accionarial de l’entitat. Dilluns passat, el president, Esteve Calzada, va passar de superar amb escreix el 63% a tenir un 39,14% de les accions del Sabadell, mentre que Reguant en té ara mateix el 37,95%. L’Ajuntament és la tercera força, amb un 10,84%. Però els dos actuals accionistes majoritaris afirmen que és una qüestió que aviat se solucionarà i Calzada tornarà a recuperar la majoria absoluta. “Tot aquest escenari estava més que previst en el moment de fer l’operació de compravenda de fa un any [Viacron, antiga propietària del club i empresa representada per Reguant, va vendre el gran paquet accionarial a Sabarcat Partners, empresa d’Esteve Calzada]. A partir d’aquí es podran complir els acords que vam signar”, va afirmar Calzada. “No espero cap sorpresa”, admet: “Aquests percentatges són circumstancials perquè el panorama accionarial canviarà ràpidament: a la tardor farem una altra ampliació de capital.” El Sabadell necessita injecció de diners per solucionar el milió i mig d’euros de pèrdues que generarà en dues temporades. “S’ha de fer el que se’n diu una operació acordió; després reduir el preu de les accions. Aleshores obrirem l’accionariat a persones externes amb les quals ja estem parlant, tot i que s’ha de respectar el dret preferent dels accionistes”, explica Calzada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)