Nàstic

Necessitats concentrades

Nàstic. El club tarragoní busca sobretot dos centrals per reforçar una plantilla que quedaria pendent d’algun retoc més ofensiu i dels recanvis per a les possibles sortides

Ja amb la pretemporada engegada, i a un mes de l’inici de la competició oficial, el Nàstic busca, sobretot, dos centrals. L’eix de la defensa és la demarcació més necessitada d’efectius en la plantilla grana, ja que actualment només hi ha dos futbolistes per jugar-hi: César Arzo, fitxatge del passat mercat d’hivern i que va disputar deu partits en total, i Mohamed Djetei, que no va jugar ni un sol minut de lliga per culpa d’una lesió greu que es va fer just abans de començar la temporada. Aquest estiu han abandonat el club grana els centrals Xavi Molina i Daisuke Suzuki, que no han renovat; Julio Pleguezuelo, que va tornar a l’Arsenal després de la cessió, i Carlos Blanco, al qual es va rescindir el contracte després d’haver estat cedit en la segona volta del curs passat. A més, Bruno Perone ja havia marxat al Saragossa al gener.

La resta de la rereguarda està, en principi, coberta, ja que per al lateral dret es disposa de Kakabadze i Pol Valentín –que ha pujat definitivament des del filial–, i per a l’esquerra, d’Abraham i Javi Jiménez, tot i que el segon s’acaba de lesionar i es perdrà, com a mínim, el primer mes de competició. La porteria, en canvi, sí que podria necessitar un reforç, ja que el Nàstic i el Màlaga estan a punt de tancar l’operació per al traspàs de Dimitrievski per un milió d’euros, aproximadament. Si acaba marxant, Isaac Becerra (Valladolid) és un dels candidats que el Nàstic té sobre la taula.

Al mig del camp hi ha tres pivots, Fali, Javi Márquez i Rocha, a més de Maikel Mesa, més ofensiu però que podria marxar a Las Palmas. Així, no s’hi pot descartar un reforç, igual que en la segona línia d’atac, ara amb Dumitru, Morente i Perdomo. La davantera està més coberta, amb Manu del Moral, Barreiro i Luis Suárez, a més dels joves Brugui i Rodri, i la incògnita d’Uche.

FALTEN EFECTIUS

Djetei, que no va jugar el curs passat per lesió, i Arzo són els dos centrals actuals

MÉS REFORÇOS

Caldrà fitxar un porter si es confirma el traspàs de Dimitrievski

Javi Jiménez, dos mesos de baixa

La plantilla del Nàstic va tenir ahir al matí un entrenament més lúdic, a la platja de l’Arrabassada, en el qual no va prendre part Javi Jiménez. El lateral esquerre grana, que es va fer mal en l’entrenament de dilluns a la tarda, té trencat el cinquè metatarsià del peu dret. Segons el comunicat fet públic ahir pel Nàstic, el defensa andalús haurà d’estar entre dos i tres mesos de baixa. Així, Javi Jiménez es perdrà les primeres jornades de lliga –la competició comença d’aquí a un mes–, en què només hi haurà Abraham per a la posició.

Per altra banda, el Nàstic afronta avui el primer partit amistós de la pretemporada. L’escenari serà el complex de Futbol Salou, on l’equip grana s’entrena aquests dies, i el rival, el seu filial, la Pobla de Mafumet (18.30 h). També a les instal·lacions de Salou, el Nàstic s’enfrontarà al Peralada (dissabte que ve), al Larne de la primera nord-irlandesa (el dia 24) i al València Mestalla (el dia 25).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)