3a divisió FEF

Carbó i Maynau podrien deixar el Llagostera

3a divisió. Els dos futbolistes han transmès la seva intenció de marxar tot i tenir contracte. Diferents equips si han interessat, com ara l’Olot

El Llagostera ja fa dies que ha començat la pretemporada per encarar el retorn a la tercera divisió de la millor manera possible i una altra vegada sota la batuta d’Oriol Alsina. Els llagosterencs han començat els entrenaments amb una plantilla extensa i pràcticament tancada, a més de molts futbolistes sub-23 del filial que es volen fer un lloc en el primer equip. En contrapartida, algun jugador encara podria sortir, com és el cas de Marc Carbó i Joan Maynau, que, tot i tenir contracte, han transmès al club la seva intenció de marxar. En aquest sentit, el Llagostera no els tanca les portes, sempre que els futbolistes portin una oferta interessant. Diferents clubs s’han interessat per Carbó i Maynau, entre els quals l’Olot de Raúl Garrido.

Carbó tot just ha estat una temporada en el Llagostera, mentre que Maynau ja enllaça dos cursos en el primer equip.

LA TRAJECTÒRIA

Carbó va arribar al club el curs passat i Maynau acumula dos anys al primer equip
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)