3a divisió FEF

Josemi rectifica després de frivolitzar amb l’1 d’octubre

3a divisió. Alguns seguidors de l’Europa van posar el crit al cel després de comprovar que el nou fitxatge escapulat tenia un historial de piulades de mal gust en diverses temàtiques

L’Europa i un dels seus nous fitxatges, Josemi Pedrosa, van haver de sortir al pas ahir al matí després que alguns aficionats escapulats critiquessin les piulades del jugador, especialment una que frivolitzava amb les càrregues policials que van tenir lloc a Catalunya l’1 d’octubre passat. El jugador va esborrar el seu compte de Twitter i va demanar disculpes en un comunicat signat per ell mateix al web del club.

“L’Europa és un club català de valors democràtics. No es pot permetre que un jugador escapulat simpatitzi amb organitzacions feixistes o estigui d’acord amb les agressions rebudes per molts de nosaltres l’1-O passat. Rectifica o fot el camp”, va piular Eskapulats, una de les organitzacions amb més pes dins la massa social de l’Europa. L’afició va reaccionar a partir de la piulada del jugador balear, que va arribar al club després de militar al Platges de Calvià, en què frivolitzava sobre les càrregues policials i també per dos repiulades: una, del partit d’ultradreta espanyol Vox, i l’altra, utilitzant el terme masclista feminazi. Per tot plegat, el club i el jugador van haver de fer públic un comunicat amb el qual esperen reconduir la situació.

L’Europa va ser un dels clubs que més es van significar en contra de les càrregues de la policia l’1 d’octubre en la celebració del referèndum per la independència. Els escapulats es van adherir sense matisos, a més, a l’aturada que va fer el país el 3 d’octubre.

D’altra banda, l’equip ahir va començar els entrenaments en l’estrena com a tècnic de David Vilajoana. Amb la plantilla pràcticament tancada i la incorporació de tres jugadors del filial, que faran la pretemporada, l’única absència va ser la del capità, Cano, que torna avui.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)