Territorial

Pensant en el primer equip

1a catalana. El Llagostera B, dirigit per Salvador Jaspe, arrencarà dilluns la pretemporada amb l’objectiu d’afrontar un curs exigent i de promocionar jugadors al conjunt de tercera divisió

El Llagostera B es posarà en marxa dilluns vinent amb el primer entrenament de pretemporada. El conjunt llagosterenc, que estarà dirigit per Salvador Jaspe –substitueix Javi Salamero, que ara és al Palamós–, tornarà a competir a primera catalana, una categoria sempre complicada i disputada.

Un dels grans objectius que tindrà el filial llagosterenc serà promocionar jugadors cap al primer equip, i més ara que el conjunt entrenat per Oriol Alsina tornarà a jugar a tercera divisió, és a dir, només un esglaó per sobre. En aquest sentit, el gruix de la plantilla del Llagostera B estarà format per jugadors sub-23 que puguin reforçar sempre que es vulgui el primer equip, que només podrà tenir sis fitxes d’aquesta modalitat.

Un altre dels aspectes destacats és l’àmplia presència de jugadors que provenen del juvenil de lliga estatal –la temporada passada van guanyar el MIC en la seva categoria– i que estaven dirigits pel mateix Jaspe, que d’aquesta manera coneixerà de primera mà molts dels integrants de l’equip.

“El nostre objectiu és formar jugadors sub-23 per al primer equip i, al mateix temps, que el futbolista creixi. Volem estar molt lligats al primer equip i que els jugadors que no hi tinguin cabuda puguin jugar al filial. Coneixeré molts dels jugadors que tenia al juvenil, i això em fa molta il·lusió per continuar l’aventura”, explica Jaspe, que confia també fer una bona temporada: “El primer objectiu serà salvar-nos, perquè la categoria és complicada i hi ha molts equips que volen pujar, però esperem competir bé.”

LES REACCIONS DEL TÈCNIC

El gruix de l’equip seran futbolistes sub-23 que puguin reforçar el conjunt d’Alsina

UNA IDEA CLARA

Volem estar molt lligats al primer equip i que els que no hi tinguin cabuda puguin jugar al filial
Salvador Jaspe
entrenador del llagostera b
Porters
Sebby Senjai juvenil
Defenses
Juan Cruz Llagostera B
Martí Bagué juvenil
Cristian Duran juvenil
Joel Vilalta Llagostera B
Roger Valentí Llagostera B
Nahum López juvenil
Migcampistes
Marçal Nonell Llagostera B
Marc Àvila juvenil
Ramón Blanco Manresa
Marc Crespo Farners
Davanters
Llorenç Busquets Llagostera B
Pol Muniesa juvenil
Pret. amb el 1r equip
Adrià Parra juvenil
Mario Jiménez Llagostera B
Ousman Touray Llagostera B
Àlex Cobos Girona JDH
Abel Fàbregas juvenil
Monsif juvenil
Gerard Mercader juvenil
Lucas Allende Llagostera B

CONTINUÏTAT

El nostre objectiu és formar jugadors sub-23 per al primer equip i, al mateix temps, intentar competir i que el futbolista creixi
Jaspe tornarà a tenir molts dels jugadors del juvenil que va dirigir l’any passat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)