2a divisió FEF

El Peralada fitxa Marcel Lizak i Jordan Barroilhet

2a divisió B. El filial del Girona premia el porter polonès, convocat amb el primer equip el curs passat, i fitxa el jove central xilenofrancès del Montpeller

El Peralada va fer ahir un doble moviment en la seva plantilla. El filial del Girona va anunciar les incorporacions del porter polonès Marcel Lizak i el defensa central Jordan Barroilhet, considerat una de les promeses emergents del Montpeller, equip del qual procedeix.

Marcel Lizak té 21 anys i feia dues temporades que estava lligat al Girona. El polonès va competir amb el Girona B durant la campanya 2016/17, però el curs passat va viure una situació inversemblant. Lizak tenia fitxa amb el Girona C però no competia en cap dels equips de l’estructura blanc-i-vermella. Tot i això, el porter, d’1,92 m, va ser un habitual dels entrenaments del primer equip del Girona i, fins i tot, va arribar a anar convocat en els partits de lliga contra el Celta de Vigo i el Dépor a Montilivi, i al camp del Vila-real. Les lesions de Gorka Iraizoz i José Aurelio Suárez, juntament amb el fet que Vito hagués fet pocs entrenaments a les ordres de Pablo Machín, li van obrir les portes a les llistes de divuit. El Peralada té ben coberta la posició de porter amb Marc Vito, José Aurelio Suárez –encara recuperant-se de la lesió a l’espatlla– i el mateix Lizak.

Fitxatge d’alçada

A més del polonès, el conjunt de l’Alt Empordà va informar que Jordan Barroilhet serà un dels centrals de l’equip dirigit per Chicho Pèlach. El futbolista té la doble nacionalitat xilena i francesa, fa 1,96 m, té només 20 anys i molta projecció. Les tres últimes temporades –al maig va rescindir el contracte– ha competit de manera irregular amb el filial del Montpeller. Les principals característiques del jugador són l’agressivitat, l’agilitat i la velocitat, tot i la seva alçada, una virtut en la posició a l’eix de la defensa.

PORTERIA TANCADA

Amb Marc Vito, Suárez i Marcel, el Peralada ja té ben coberta la posició sota els pals

LA PROMESA

Barroilhet fa 1,96 m, té 20 anys i és un defensa central amb molta projecció
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)