Girona

“Volem continuar gaudint de la màxima categoria”

Il·lusió. El carriler del Girona Aday Benítez va explicar les sensacions de l’equip en la segona jornada d’entrenaments a les instal·lacions del City

Aday Benítez va ser un dels protagonistes de la segona jornada d’entrenaments que el Girona està fent a les instal·lacions del Manchester City. El de Sentmenat va repassar a través d’un vídeo editat pel club les sensacions dels primers entrenaments de l’era d’Eusebio Sacristán. “Per a un jugador la pretemporada sempre és la part més dura del curs. És cert que tenim molta il·lusió ja que hi ha coses noves. Tornem a estar a Manchester en unes instal·lacions espectaculars i amb moltes ganes de continuar fent història. Ens entrenem molt, acumulem feina i es pateix una mica, però quan hi ha un bon ambient, un gran entorn, tècnics nous, etc. tot es fa més amè”, comentava el carriler del Girona, que com la resta de companys està en procés d’adaptació a les noves idees del tècnic castellà. “A part de l’aspecte purament físic també hi ha exercicis amb pilota. A més, entrenem la manera com hem d’enfocar l’estil de joc de cara a la temporada. Evidentment no ha de canviar gaire, ja que l’estil serà continuista, però hi haurà idees noves del nou entrenador i els nous jugadors”, explicava.

Aday té clar que la il·lusió es manté intacta en el grup per afrontar el segon curs de la història del club a primera divisió: “Volem continuar gaudint de la màxima categoria. La il·lusió és màxima per a tot l’equip i l’afició, que ha renovat els abonaments. Això és molt important per a un equip com nosaltres. Sempre que tinguem humilitat hi haurà objectius per complir”, deia.

Més entrenaments

El Girona va fer ahir dues sessions d’entrenament a la ciutat esportiva del Manchester City per continuar la seva preparació. Els jugadors dirigits per Eusebio Sacristán van completar sense contratemps la sessió del matí i de la tarda, en què van combinar aspectes únicament físics amb algun exercici per afinar la tàctica. Avui els futbolistes tornaran a doblar esforços i demà disputaran el primer partit amistós contra el Bolton (16 h).

EL PROTAGONISTA

A part de l’aspecte purament físic també hi ha exercicis amb pilota. A més, també entrenem la manera d’enfocar l’estil de joc de cara al curs
La il·lusió és màxima i això és molt important. Si hi ha humilitat hi haurà objectius per complir
Aday Benítez
carriler del girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)