Girona

De tenir l’antídot a adaptar-s’hi

Eusebio Sacristán vol trobar la fórmula per donar continuïtat a l’estil del Girona després d’haver-lo sabut frenar bé quan s’hi enfrontava

Dels onze partits que el tècnic castellà ha disputat contra el Girona amb tres equips diferents, només n’ha perdut un

Eusebio Sacristán va insistir durant la presentació com a entrenador del Girona que es volia adaptar a l’estil de joc que Machín ha consolidat a Montilivi. L’exentrenador de la Real s’havia enfrontat tres vegades al Girona de Machín –dues victòries i un empat per al de La Seca– i s’havia acostumat a acumular molts duels contra el conjunt blanc-i-vermell, un dels que més ha vist des que va començar l’experiència a les banquetes. El Girona és el tercer equip amb el qual més vegades ha coincidit Eusebio com a rival –11 partits, superat per Las Palmas i el Vila-real– i el segon contra el qual ha celebrat més victòries –sis triomfs, un menys que l’Alavés–. Dels onze duels entre el Girona i l’equip d’Eusebio, només un ha acabat a favor dels blanc-i-vermells, que han viscut quatre empats i sis derrotes.

L’única alegria grossa del Girona contra un equip d’Eusebio va ser el 26 de maig del 2013 i va servir perquè l’equip de Rubi s’assegurés la presència al play-off d’ascens, gràcies a un triomf per la mínima amb gol d’Acuña contra el Barça B, que va tenir molta possessió però poca profunditat.

Les primeres trobades d’Eusebio i el Girona van ser dos triomfs molt seguits del Celta a Montilivi, un de lliga i un de copa, que van provocar crits contra el director esportiu, Javi Salamero. Aquell curs, Eusebio va celebrar el triomf en els tres duels contra el Girona. Amb el Barça B, hi va haver tres empats i l’únic triomf gironí, abans d’una sèrie de tres victòries blaugrana, de les quals una de molt dura per als gironins, ja amb Machín i en plena cursa cap a la permanència, en què l’aparició de Munir i Adama en la segona part al Miniestadi els va capgirar el 0-1 d’Ortuño.

L’última coincidència va ser en la dotzena jornada de primera, en què la Real Sociedad va trencar amb un empat a Montilivi la primera sèrie de tres victòries del Girona.

EL GIRONA

RIVALS AMB MÉS DUELS (*)
Las Palmas 16 partits
5 victòries, 5 empats, 6 derrotes
Vila-real 12 partits
4 victòries, 3 empats, 5 derrotes
GIRONA 11 partits
6 victòries, 4 empats, 1 derrota
Còrdova 9 partits
5 victòries, 1 empat, 3 derrotes
Hèrcules 9 partits
4 victòries, 1 empat, 4 derrotes
Numància 9 partits
2 victòries, 4 empats, 3 derrotes
Recreativo 9 partits
2 victòries, 3 empats, 4 derrotes
Deportivo 9 partits
3 victòries, 2 empats, 4 derrotes
Múrcia 9 partits
3 victòries, 3 empats, 3 derrotes
(*) Victòries, empats i derrotes amb la perspectiva d’Eusebio
MÉS VICTÒRIES D’EUSEBIO Alavés
7 v., 0 e., 1 d.
GIRONA
6 v., 4 e., 1 d.
Las Palmas
5 v., 5 e., 6 d.
Còrdova
5 v., 1 e., 3 d.
Hèrcules
4 v., 1 e., 4 d.
Sabadell
4 v., 1 e., 3 d.
València
4 v., 0 e., 2 d.

CONTRA MACHÍN

És el tercer rival al qual més s’ha enfrontat Eusebio i el segon al qual més ha guanyat
Va guanyar amb el Barça B els dos duels contra el Girona i va empatar amb la Real
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)