2a divisió FEF

L’ombra de Coe plana

2a divisió B. El Badalona, encara en tràmits per a la conversió en SAE, es recolza en el president de Hummel a la península en l’arrencada de la temporada 2018/19

L’acord que ha signat el Badalona per vestir Hummel i la contractació de Calderé com a entrenador dona mostres de la sintonia que hi ha entre el Badalona i José García Coe. L’empresari, president de la marca de roba esportiva Hummel a Espanya i Portugal, busca des de fa anys un club on poder convertir-se en la mà executora, i el Badalona, que està en ple procés per convertir-se en societat anònima esportiva, és el lloc ideal ja que aviat necessitarà un inversor.

El Badalona s’ha recolzat en José García Coe en la difícil arrencada de la temporada 2018/19. Els problemes econòmics que va tenir l’entitat la temporada passada a causa del deute que manté l’Ajuntament amb el club i la conversió en SAE han endarrerit tot el procés d’inici de curs. En aquest sentit, els escapulats han canviat de marca de roba, passant a vestir la marca que dirigeix l’empresari barceloní i, a més, l’històric entrenador escapulat, Ramon Maria Calderé, que també és ambaixador de l’esmentada marca, va ser l’escollit per la presidència per ser el tècnic de la propera temporada. Tot i això, el Badalona nega que hi hagi res signat més enllà de l’actual vinculació amb la marca de roba. “És cert que hem tingut diferents grups que s’han interessat. Però el que no farem serà cometre cap il·legalitat respecte al que es pugui dir o que pugui semblar que hi és”, va dir el president, Miguel Ángel Sánchez: “Són persones que estan connectades al futbol i que han participat en altres clubs, però nosaltres en aquest moment, la vinculació que tenim ara mateix és un possible patrocinador per ajudar a quadrar el pressupost de la propera temporada”, va afegir Sánchez.

Coe fa moltes temporades que intenta trobar un club per ocupar-se de la seva gestió. Es va apropar al Castelldefels, el Santboià o el Gavà en el passat, però el seu gran intent va ser a Sabadell, on, després d’una temporada, va haver de sortir per la porta del darrere. El curs passat, també va estar molt a prop del dia a dia en el Badalona, on hi havia el seu director esportiu predilecte, Toni Hernández (ara al Múrcia). “Ens agradaria que el club fos dels socis. Encara queda molt procés”, va concloure Sánchez.

Marc Carbó, nou fitxatge

El Badalona continua fent passes de gegant en la planificació de la seva plantilla ja que fins aquesta setmana tenia la feina molt endarrerida i ahir va confirmar l’arribada de Marc Carbó, procedent del Llagostera. El migcampista buscava la seva sortida del conjunt de la Costa Brava perquè havia rebut interès d’equips de la categoria de bronze com ara l’Olot, però ahir ja es va entrenar a les ordres de Calderé.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)