Reus

L’Espanyol B, el primer rival

Amistosos. Xavi Bartolo s’estrena com a màxim responsable de la banqueta roig-i-negra en el partit que disputarà avui contra el filial blanc-i-blau (20.15 h). El Nàstic jugarà el segon partit de preparació contra el Peralada a Salou (19 h)

Gairebé dues setmanes després de començar la pretemporada, bona part dels equips de segona divisió A comencen a mesurar-se en els primers partits de pretemporada. És el cas del Reus, que s’estrenarà contra l’Espanyol B (20.15 h, ciutat esportiva Sant Adrià) en el que serà el primer partit de Xavi Bartolo com a tècnic oficial al capdavant de la nau roig-i-negra (ja ho va fer en el tram final del curs passat però en qualitat d’interí per una operació de López Garai).

L’altre representant català de la categoria, el Nàstic, jugarà en el seu cas el segon partit de pretemporada ja que dimecres passat va disputar-ne un contra la Pobla de Mafumet, el seu filial. El primer equip va guanyar per 5-1.

D’altra banda, altres equips de segona B i tercera divisió s’estrenaran també aquest cap de setmana amb diversos partits de pretemporada. En la categoria de bronze, l’Olot és l’únic equip que ja ha jugat un compromís amistós (contra l’Espanyol, dijous), i avui s’estrenaran el Lleida, contra un rival de primera divisió (l’Osca), i el Cornellà, contra un de tercera (l’Horta), a més del compromís ja esmentat de l’Espanyol B. A tercera divisió, bona part dels amistosos es jugaran avui i per a demà només en quedaran dos: el Sants-Europa (20 h) i el Granollers-Sant Cristòfor (20 h).

Nàstic-Peralada 19 h
Complex esportiu Futbol Salou
Reus B - Ascó 19 h
Cambrils
Saragossa B - Pobla 19 h
Ciutat esportiva del Saragossa
L’Escala-Olot 19.30 h
Municipal de l’Escala
Palamós-Figueres 20 h
Palamós-Costa Brava
Cornellà-Horta 20 h
Municipal de Cornellà
Lleida-Osca 20 h
Camp d’Esports
Espanyol B - Reus 20 h
Ciutat esportiva Sant Adrià
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)