Girona

La primera presa de contacte

El Girona s’enfronta al Bolton Wanderers (a les 16 h) en el que serà el primer amistós amb Eusebio al capdavant

El matx servirà a jugadors i tècnics per continuar aplicant els nous conceptes

Si bé des de fa dotze dies els futbolistes del Girona s’estan entrenant per posar-se a punt de cara a l’inici de la lliga, el cap de setmana del 18 i 19 d’agost, la jornada d’avui servirà als jugadors dirigits per Eusebio Sacristán per tenir una primera presa de contacte contra un rival després de dos mesos sense competir. El Girona visita l’estadi County Ground Stadium, del comtat de Leyland, per enfrontar-se al Bolton Wanderers (a les 16 h), equip que aquest any militarà en la Championship anglesa, l’equivalent a la segona divisió A espanyola.

El primer test aportarà poques conclusions als futbolistes i el nou cos tècnic encapçalat per Eusebio i Onésimo, que fins ara han dirigit poques sessions d’entrenaments amb els seus nous pupils. En aquestes sessions, l’apartat físic ha estat el més treballat, tot i que els aspectes tàctics i les noves idees han començat a tenir un pes important des de l’arribada de l’equip a les instal·lacions esportives del Manchester City, dimarts passat. Les dobles sessions i les càrregues a les cames dels futbolistes s’han accentuat a terres angleses, i és per això que tot fa pensar que Eusebio aplicarà la metodologia habitual per als primers partits amistosos. La premissa principal per a aquests és la repartició de minuts equitativa per a cada futbolista, tenint en compte que els entrenaments no cessaran i que dimarts torna a haver-hi un altre enfrontament, contra l’Oldham Athletic, a la mateixa ciutat esportiva citizen: “El partit contra el Bolton és una bona oportunitat per continuar aprenent i aplicant tots els nous conceptes que ens està ensenyant el tècnic, com la pressió, la sortida de la pilota i altres aspectes clau”, comenta el migcampista del Girona Pere Pons, amb la il·lusió i l’ambició intactes: “Tenim ganes de tornar a fer un bon any, i personalment aportar el meu granet de sorra. Hi ha un grup molt sa”, afegeix el de Sant Martí Vell.

El conjunt blanc-i-vermell es troba en el punt àlgid de la pretemporada, i és que, després de l’estada a Anglaterra, els d’Eusebio viatjaran a l’Índia per jugar dos amistosos més, contra el Kerala Blasters i el Melbourne City, els dies 27 i 28 de juliol, respectivament. A la tornada del país asiàtic, la recta final de la preparació comportarà, de moment, tres amistosos de renom: contra el Sabadell (2 d’agost), el plat fort del torneig Costa Brava a Montilivi contra el Tottenham (4 d’agost), i contra el Reus (8 d’agost).

Per a l’amistós contra el Bolton Wanderers, Eusebio Sacristán tindrà disponibles els 23 futbolistes citats per fer l’estada a la ciutat esportiva del Manchester City.

EL PROTAGONISTA

El partit contra el Bolton és una bona oportunitat per continuar aprenent i aplicant tots els nous conceptes que ens estan ensenyant
Tenim ganes de tornar a fer un bon any, i personalment aportar el meu granet de sorra
Pere Pons
migcampista del girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)