Girona

El Girona amplia 600 noves altes d’abonaments

Abonats. Tots aquells socis en llista d’espera d’abonaments amb un número inferior al 950 podran donar-se d’alta fins al 5 d’agost

El Girona continua calibrant el nombre i la reubicació dels socis gràcies a l’ampliació de la graderia del gol sud i després de set setmanes amb el programa de renovacions dels abonaments amb vista al curs 2018/19, ahir va poder anunciar que hi ha 600 seients més perquè els socis apuntats a la llista d’espera d’abonaments puguin donar-se d’alta.

Els socis que ja han comunicat que no continuaran al club, la nova graderia del gol sud i la nova zona per encabir més seients VIP, que allibera també algun seient, han permès al Girona obrir una nova finestra per a les noves altes. Tots aquells que tinguin un número inferior al 950 a la llista d’espera es podran donar d’alta fins al 5 d’agost. Abans, els actuals abonats de l’entitat blanc-i-vermella tindran l’oportunitat de canviar el seu seient entre el dilluns 23 i el dimarts 24 de juliol a les taquilles de l’estadi de Montilivi –fins que hi hagi disponibilitat–. Els canvis es podran fer al gol nord i al sud però també a preferent, una zona d’alta demanda durant el curs.

Els afortunats de la llista d’espera podran tramitar els seus nous abonaments des del dimecres 25 de juliol a través de la pàgina web abonaments.gironafc.cat, i és que el club romandrà tancat aquell dimecres amb motiu de la festivitat de Sant Jaume.

La llista d’espera disminueix

Fa poc més d’una setmana el Girona va anunciar que els primers 350 socis de la llista d’espera podien tramitar el seu abonament després de confirmar l’ampliació de la graderia al gol sud i confirmar que el 96% dels abonats havien renovat el seu carnet. Amb les 600 noves altes, seran ja 950 els socis que entraran al club, més de la meitat dels 1.600 que formaven la llarga llista d’espera anunciada pel mateix club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)