2a divisió FEF

Miguélez, rapidesa i verticalitat

2a divisió B. El Girona paga el Racing per aconseguir els serveis de l’extrem, que jugarà cedit amb el Peralada

Un dia després d’anunciar les incorporacions del porter Marcel Lizak i el central Jordan Barroilhet, el Girona va fitxar per al Peralada l’extrem Paulino Miguélez, procedent del Racing Club, entitat a la qual ha abonat una quantitat econòmica que no ha transcendit per aconseguir els serveis del futbolista per a les tres temporades vinents.

Pau Miguélez va començar a jugar a futbol amb el Noja, el club de la seva ciutat. De ben petit, ja es va incorporar al Racing Club de Santander, en el qual va escalar totes les categories fins a debutar amb el primer equip amb només setze anys. Miguélez ha disputat ja divuit partits a segona B tot i tenir només dinou anys –la campanya passada va jugar-ne disset i va acumular 826 minuts en el grup segon de la categoria.

Pau Miguélez és un dels jugadors amb més projecció del futbol càntabre. Vertical, ràpid i amb un tren inferior molt potent, el futbolista es pot adaptar a qualsevol de les posicions d’atac que prefereixi l’entrenador, Chicho Pèlach. La seva profunditat i brillantor en el driblatge li han permès ser internacional en gairebé totes les categories inferiors del combinat estatal.

El Peralada disputarà avui el primer amistós de la pretemporada contra el Nàstic al complex esportiu Futbol Salou a les 19 h. El conjunt de l’Alt Empordà tindrà una primera prova de nivell encara amb molta feina per fer als despatxos pel que fa a la planificació de la plantilla. Sense Vito, Porro, Andzouana, Soni ni Montes, amb el primer equip a l’estada a Manchester, el duel servirà a Chicho per veure les noves peces incorporades i alguns futbolistes de l’equip juvenil de divisió d’honor.

PROJECCIÓ

Amb només 16 anys, Miguélez va debutar amb el primer equip del Racing Club

EL PRIMER AMISTÓS

El Peralada juga avui a les 19 h contra el Nàstic (segona divisió A) a Salou
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)