Girona

Eusebio Sacristán

Entrenador del Girona

“Estem en procés de millorar el físic i d’assimilar idees”

L’entrenador del Girona, Eusebio Sacristán, va valorar el debut de l’equip i el seu propi a la banqueta blanc-i-vermella minuts després d’acabar l’amistós sense gols contra el Bolton Wanderers. “Ha estat un partit físic; ens hi ha obligat el rival. El joc ha estat directe amb disputes contínues i segones jugades i, a més, hem hagut de defensar moltes centrades i ens hem hagut d’adaptar a les condicions del partit”, comentava el val·lisoletà, conscient que es poden extreure poques conclusions del primer test amb els seus nous jugadors. “Estem en procés de millorar l’aspecte físic i d’assimilar idees, que és el que ens han d’aportar aquests primers partits. També tenim l’objectiu de continuar afegint els nous conceptes i els matisos que calgui per tal que l’equip se senti bé i segur”, va dir Eusebio.

Tres centrals

El tècnic del Girona va apostar per mantenir la línia de tres centrals en l’eix de la defensa, l’habitual de Pablo Machín en les darreres temporades, un fet que demostra que no farà cap revolució d’entrada amb la plantilla de què disposa. “En principi es tracta de mantenir la idea amb la qual aquest equip ha estat treballant les darreres campanyes, una idea que ha donat bons resultats. A més, estem transmeten nous conceptes que a mi també em facin sentir bé, fort i segur amb el grup. Si veig que l’equip respon i accepta els matisos, genial. S’ha d’anar veient com se sent l’equip amb els plantejaments que fem; si no, anirem incorporant altres aspectes diferents”, analitzava l’exentrenador de la Real Sociedad i el Barça B.

Eusebio, com els aficionats del Girona, espera nous reforços que satisfacin les necessitats i la tornada dels mundialistes per tal que l’equip agafi el to desitjat. “Estem valorant i definint què necessitem. Els partits també serveixen per a això i la direcció esportiva no para de treballar per posar fil a l’agulla i incorporar jugadors que millorin el que tenim. Pel que fa als mundialistes, la competició és així, però quan tornin tindran temps de posar-se al nivell dels companys amb vista a l’inici de la competició”, va sentenciar Eusebio Sacristán.

El Girona disputarà el proper amistós el dimarts contra l’Oldham Athletic.

L’ENFRONTAMENT

“Ha estat un partit físic; ens hi ha obligat el rival. El joc ha estat directe”

CONTINUÏTAT

“Es tracta d’afegir matisos i conceptes nous a una idea que ha tingut èxit”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)