1a femenina

La lliga entre cella i cella

1a divisió femenina. El Barça arrenca avui la pretemporada amb l’objectiu de conquerir el campionat de la regularitat després de dos anys. Compartiran gira americana amb l’equip masculí

S’han acabat les setmanes de descans després de guanyar la copa de la Reina –les blaugrana van tancar el curs amb un títol en la final contra l’Atlético– i el Barça torna avui a la feina per preparar la nova temporada, en què l’objectiu torna a ser acostar-se una mica més al nivell de l’elit europea i guanyar el títol de lliga després de dos anys de triomfs de l’Atlético.

Sense grans competicions internacionals de seleccions aquest estiu, Fran Sánchez tindrà gairebé tota la plantilla disponible ja des de l’inici. Avui, l’equip està convocat al matí per passar les pertinents revisions mèdiques i a la tarda tindrà lloc el primer entrenament amb la presència de Gemma Font –que aquest any tindrà el rol de tercera portera– i les jugadores del filial Carla Armengol, Paula Gutiérrez, Aida Esteve i Jana Fernández. No hi seran, això sí, les internacionals espanyoles sub-20, Patri Guijarro, Aitana Bonmatí, Candela Andújar i Clàudia Pina, que disputaran el mundial de la categoria durant el mes d’agost.

Demà, dimarts, l’equip ja marxarà amb rumb als Estats Units i en els cinc dies que duri la gira farà parada a Beaverton (Oregon), on s’hi incorporaran Andressa Alves i Pamela Tajonar, i Los Angeles, seu del primer amistós de preparació del nou curs contra el SoCal FC (el dia 28 a les 10 h, hora local).

Ja a terres catalanes, les blaugrana tindran un calendari ben atractiu, ja que es veuran les cares amb el campió i el subcampió anglès, el Chelsea i el Manchester City, i amb el Montpeller, abans d’afrontar la copa Catalunya en el penúltim cap de setmana d’agost.

ESTRENA

SoCal-Barça 28/07
Drake Stadium, Los Angeles (10 h)
Barça-Chelsea 5/08
Seu i horari per determinar
Barça-Man. City 12/08
Seu i horari per determinar
Barça-Montpeller 18/08
Seu i horari per determinar
Pardinyes-Barça 23-25/08
Semifinal i possible final copa Catalunya Municipal Joan Capdevila, Tàrrega

AL COMPLET

Serà la primer cop que l’equip femení participi en una gira internacional
El tècnic podrà disposar de gairebé tota la plantilla ja des del primer dia
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)