2a divisió A

Afinant la punteria

Reus. L’equip roig-i-negre progressa en l’assignatura pendent del gol amb una còmoda victòria contra el Peralada, amb Lekic, Juan Domínguez, Shaq Moore i Alfred Planas de realitzadors

PERALADA 0 REUS 4

PERALADA:Torra, Iago, Barroilhet, Facu, Kilian, Serrano, Rober Sierra, Mejía, Muritala, Moha i Miguélez. Segona meitat: Marcel, Garzón, Lluc, Bas, Víctor Rodríguez, Pep Piany, Eloi Amagat, Jofre, Ylias, Pachón, Eloi, Jonathan, Pau Resta i Daniel Peña.REUS:Edgar Badia; Bastos, Catena, Villanueva, Guerrero; Gus Ledes, Vítor Silva i Guzzo; Fran Carbia, Iker Goujón i Lekic. Segona meitat: Pol Freixanet; Shaq Moore, Olmo, Tito Ortiz, Martí Vilà; Àlex Carbonell, Oribe, Juan Domínguez; Pol, Alfred Planas i Linares.GOLS:0-1 (44’) Lekic. 0-2 (58’) Juan Domínguez. 0-3 (78’) Shaq Moore. 0-4 (89’) Alfred Planas.ÀRBITRE:Gómez Meneses.T.G.:al visitant Carbonell.PÚBLIC:Uns 100 espectadors.

Un dels objectius de la posada a punt del Reus és millorar en l’aspecte golejador, el seu punt feble de les dues últimes temporades, i l’amistós d’ahir a Riudarenes contra el Peralada, el segon de l’estiu, li va anar bé per afinar la punteria. L’equip de Xavi Bartolo es va imposar amb claredat i solvència gràcies als gols de Lekic, Juan Domínguez, Shaq Moore i Alfred Planas (0-4). L’equip altempordanès, que dissabte va derrotar el Nàstic, va pagar les absències dels convocats amb el Girona i els lesionats.

Bartolo va situar una defensa nova respecte a l’any passat –Bastos i Guerrero als laterals i Villanueva i Catena a l’eix–, un mig del camp amb Gus Ledes aguantant la posició i Vítor i Guzzo ben coordinats davant seu, i amb Carbia i el fins ara juvenil Iker Goujón a les bandes i Lekic en la punta d’atac. Per a la segona meitat, el tècnic va canviar l’onze, amb Tito i Olmo de centrals, Carbonell, Oribe –del filial– i Juan Domínguez al mig del camp, i els joves Pol i Alfred Planas –molt actiu juntament amb el lateral Martí Vilà– oberts a les bandes, deixant Linares en punta.

El Reus va dominar el partit, tot i que en la primera part el Peralada va plantar cara. El gol de Lekic abans del descans i el fet que en la segona part el filial del Girona jugués amb molts juvenils va aplanar el camí del Reus, que amb un bona pressió i un gran encert en atac va guanyar clarament.

Mikel Villanueva debuta com a titular

L’endemà de fer-se oficial la seva incorporació al Reus, cedit pel Màlaga, el central veneçolà Mikel Villanueva va debutar ahir a Riudarenes amb la samarreta roig-i-negra, fent parella a l’eix de la defensa amb Alejandro Catena, un altre dels fitxatges estiuencs, en l’onze inicial de Xavi Bartolo. Dejan Lekic, que va ser baixa per unes molèsties en el primer amistós, dissabte passat al camp de l’Espanyol B (0-0), ahir ja va jugar amb normalitat. En canvi, Ricardo Vaz, Mario Ortiz i David Querol, que tampoc van jugar contra el filial blanc-i-blau, i Isaac Cuenca no van participar en el partit d’ahir per problemes físics.

Per completar la plantilla, al Reus li falta com a mínim un lateral esquerre, ja que només té el jove Adri Guerrero. Borja Herrera, que pertany a Las Palmas i que la temporada passada va jugar onze partits oficials entre l’equip canari i el Valladolid, és una opció.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)