2a divisió A

Aprovat en l’estrena a casa

Nàstic. Els tarragonins s’imposen per la mínima al Saragossa gràcies a un solitari gol de Maikel Mesa a les acaballes del primer temps i tornen a ser proclamats campions del seu torneig

NÀSTIC 1 SARAGOSSA 0

NÀSTIC:Bernabé (Dimitrievski, 46’), Fali (Roger Figueras, 84’), Arzo (Salva Ferrer, 75’), Tete (Brugui, 62’), Uche (Luis Suárez, 46’; Óscar Sanz, 70’), Manu Barreiro (Manu del Moral, 46’), Maikel Mesa (Javi Márquez, 46’), Pol Prats (Omar, 28’), Ivan de Nova, Pol Valentín (Kakabadze, 46’) i David Rocha (Djetei, 46’).SARAGOSSA:Álvarez, Benito (Torras, 75’), Perone (Álex Muñoz, 65’), Grippo (Pepe Biel, 65’), Medina (Alfaro, 71’), Pombo (Raí, 71’), Javi Ros (Clemente, 75’), James (Nieto, 75’), Buff (Delmás, 75’), Aguirre (Vicente, 75’) i Soro (Verdasca, 46’).GOLS:1-0 (42’) Maikel Mesa.ÀRBITRE:Prieto Iglesias.T.G.:al local Djetei.

El Nàstic continua amb la seva posada a punt, i ahir va aconseguir una bona victòria contra el Saragossa en el primer partit que els de José Antonio Gordillo van jugar davant de la seva afició. Els grana havien vençut el filial del València dimecres, i aquesta vegada van superar un rival que es trobaran en el campionat de lliga.

El partit en si va ser el típic duel de preparació, en què la falta de ritme de tots dos equips no va deixar veure un matx gaire atractiu. Tot i això, amb la pressió extra que suposa el partit de presentació davant de l’afició, el Nàstic va fer un partit prou seriós i va deixar una bona imatge. A la primera meitat, les ocasions van estar força repartides entre tos dos equips: Bernabé es va mostrar força segur en les arribades dels aragonesos, mentre que a l’altra porteria els grana van tenir les dues millors oportunitats: en la primera, Manu Barreiro va rematar llepant el pal una bona centrada de David Rocha (20’), mentre que tres minuts abans del descans Maikel Mesa va caçar la pilota després d’una pentinada d’Uche i va fer l’únic gol del partit. Després de la represa, Gordillo va sacsejar tot l’equip i va donar els primers minuts de la pretemporada al porter Dimitrievski, que continua en l’equip tot i que fa unes setmanes la seva sortida semblava cantada. I el porter macedoni va haver d’intervenir ja abans del primer quart d’hora de la segona meitat, amb una bona estirada que va servir per enviar una rematada visitant a córner. Per la seva banda, la millor ocasió del Nàstic va ser un xut de falta directa de Javi Márquez, però el marcador ja no es va moure i el Nàstic es va endur el X Trofeu Ciutat de Tarragona. Després d’aquesta victòria, l’equip viatjarà a Olot, on s’estarà la propera setmana.

DAVANT DE L’AFICIÓ

Segona victòria de l’estiu en l’estrena del conjunt grana al Nou Estadi
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)