Nàstic

Un central amb projecció

Nàstic. El club grana obté la cessió del jove defensa veneçolà del Leganés Josua Mejías, que reforça una posició que encara necessita un altre jugador

El Nàstic va anunciar ahir la incorporació del jove central veneçolà Josua Mejías, cedit pel Leganés fins a final de temporada. Mejías reforça l’eix de la defensa, la demarcació amb més mancances de la plantilla grana, ja que encara necessita una altra incorporació. Ara mateix, hi ha César Arzo i Djetei per a la posició, tot i que els defenses del filial que fan la pretemporada amb el primer equip, Ivan de Nova, Salva Ferrer i Roger Figueras, estan oferint bones sensacions.

Josua Mejías, de 21 anys, va començar a destacar en el Carabobo veneçolà, i per això no va trigar a defensar els colors de la selecció vinotinto en categories inferiors. Últimament ha jugat amb el combinat sub-20, que ha fet bones actuacions en l’àmbit internacional. L’estiu passat, el Leganés el va fitxar, però va preferir cedir-lo perquè tingués minuts a segona B, al Cartagena, amb el qual va disputar 29 partits entre lliga, fase d’ascens i copa. Aquest estiu, el Leganés, tot i que hi confia a mitjà termini –té contracte amb el club madrileny fins al juny del 2023–, el torna a cedir, ara a un equip de segona A perquè continuï la progressió. Segons el club tarragoní, es tracta d’un central que destaca per la gran velocitat i pel joc aeri, i és agressiu i disciplinat tàcticament. El veneçolà s’incorporarà avui a l’estada que el Nàstic fa des d’ahir a la Vall d’en Bas i serà presentat de manera oficial la setmana que ve.

Josua Mejías
Valencia (Veneçuela), 9-6-1997 Posició: defensa central Club: Leganés (contracte fins al 30 de juny del 2023) Alçada: 1,85 m. Pes: 73 kg Seleccions: Internacional en les categories inferiors de Veneçuela, fins a la selecció sub-20
2015-17
Carabobo (1a Veneçuela)
17/18
Cartagena (2a B) 29 partits

Un amistós per a Càritas

L’Olot va presentar ahir el ja tradicional partit a favor de Càritas, un projecte solidari que arriba als vuit anys de recorregut i que aquest any tornarà a tenir com a rival, per quart estiu consecutiu, el Nàstic, aprofitant que aquests dies està concentrat a la Vall d’en Bas. El partit, que es disputarà demà al vespre al municipal olotí a partir de les 19.30 h, tindrà uns preus de 12 euros a general i 25 a tribuna, de 5 euros per als socis de l’Olot i de 3 per als júnior. La recaptació anirà íntegrament destinada a Càritas Garrotxa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)