Nàstic

Becerra, nivell sota els pals

Nàstic. El club tarragoní fitxa per tres anys l’exporter del Girona, que veia complicat tenir minuts a primera amb el Valladolid, mentre negocia el traspàs de Dimitrievski al Màlaga

El Nàstic va tancar ahir el fitxatge del porter Isaac Becerra, traspassat pel Valladolid. El badaloní, de 30 anys, veia complicat tenir minuts a primera amb la competència de Jordi Masip, que ja li va guanyar la partida la temporada passada, de manera que va veure amb bons ulls la proposta del Nàstic, un dels diversos equips que el tenien en l’agenda. Becerra, que ha signat un contracte de tres temporades, va tenir més continuïtat en la primera de les dues temporades al Valladolid i, sobretot, a Girona, club en el qual va ser intocable tres cursos, amb bones prestacions i regularitat.

El fitxatge de Becerra es fa tot i que el Nàstic no ha tancat el traspàs de Dimitrievski al Màlaga, que continua negociant. De fet, el club grana no descarta que el macedoni s’acabi quedant a Tarragona, i que la plantilla estigui formada per tres porters –s’aposta també per Bernabé Barragán– però entenen que no podien deixar passar l’oportunitat que els oferia el mercat de fitxar un porter del nivell de Becerra. El Nàstic no vol vendre Dimitrievski a qualsevol preu –no menys del milió d’euros– però el club malagueny ho considera car. El fet de tenir un altre porter que es perdrà partits de lliga pels compromisos amb la seva selecció –el marroquí Munir– els fa tirar enrere a l’hora de contractar Dimitrievski, titular amb Macedònia. Es un cas similar al de Maikel Mesa, objectiu de Las Palmas. El Nàstic tampoc el deixarà marxar per sota del milió d’euros ja que, com en el cas de Dimitrievski, el considera un futbolista important que els pot donar rendiment. Maikel Mesa, de fet, va ser un dels màxims golejadors grana la temporada passada. De moment, tots dos participen amb normalitat en l’estada que fa aquests dies el Nàstic a la Vall d’en Bas. Dimitrievski, que no havia jugat els primers amistosos perquè la seva sortida semblava imminent, sí que va participar en el de dissabte contra el Saragossa.

Carlos García se’n va

El jugador que no continuarà vestint la samarreta grana és el migcampista Carlos García, al qual ahir se li va rescindir el contracte. Fitxat l’estiu del 2015, no ha trobat lloc en el primer equip i últimament va jugar cedit al Sanluqueño, el Logroñés i el Jumilla. El Nàstic també busca una sortida a Stéphane Emana i Rodrigo Cuenca, en aquest cas en forma de cessió. Cap del dos futbolistes és a la Garrotxa.

TRES PORTERS?

Isaac Becerra
Badalona, 18-6-1988 Posició: porter Alçada: 1,83 m. Pes: 84 kg Planters: Espanyol i Real Madrid
12/13
Girona (2a A) 7 partits
13/14
Girona (2a A) 41 partits
14/15
Girona (2a A) 44 partits
15/16
Girona (2a A) 46 partits
16/17
Valladolid (2a A) 34 partits
17/18
Valladolid (2a A) 1 partit
No es descarta que Dimitrievski es quedi, però no es volia desaprofitar l’oportunitat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)