Girona

La Vinya recupera l’activitat

Retorn. Després de les gires a Manchester i l’Índia, el Girona va tornar ahir als entrenaments amb una sessió al PGA, encara sense Stuani i Mojica, que van passar les proves físiques i mèdiques

El Girona ja torna a ser a casa. Després de passar uns quants dies fora de les comarques gironines entre les estades a Manchester i l’Índia, el conjunt dirigit per Eusebio Sacristán va tornar ahir a l’activitat amb un entrenament a les noves instal·lacions de La Vinya del PGA, que ha passat a ser el camp base de l’equip en espera de la desitjada ciutat esportiva. Qui encara no es va entrenar amb el grup van ser els mundialistes Cristhian Stuani i Johan Mojica, que després d’unes merescudes vacances ahir només van tenir temps de realitzar les respectives proves físiques i mèdiques –s’espera que avui els dos jugadors es reincorporin amb els seus companys en un nou entrenament a La Vinya–. De la resta de la plantilla, van treballar al marge Ramalho i Choco Lozano, que arrosseguen diferents molèsties físiques, mentre que Coris –igual que Ramalho el gironí ja no va viatjar a l’Índia–, sí que va estar a les ordres d’Eusebio. Tot això, en espera dels nous fitxatges –de moment el club només s’ha quedat en propietat Marc Muniesa i Mojica, que ja formaven part de l’equip la temporada passada–, uns reforços que no haurien de tardar a arribar tenint en compte que l’inici de la lliga és a prop (el Girona s’estrenarà el divendres 17 d’agost a casa contra el Valladolid (20.15h)). En aquest sentit, el club espera poder fer alguna venda i obtenir alguna cessió del City per poder afrontar futures incorporacions.

Esperant el plat fort

La sessió d’ahir a La Vinya serà la primera d’una setmana en la qual el Girona jugarà dos partits amistosos més de pretemporada, contra el Sabadell dijous a la Nova Creu Alta (20 h) i dissabte amb la visita del Tottenham Hotspur a Montilivi (20 h), en la que serà la 42a edició del trofeu Costa Brava. Així doncs, en finalitzar la setmana el Girona ja haurà jugat sis amistosos de preparació, després de l’empat contra el Bolton Wanderers (0-0), la derrota amb l’Oldham Athletic (0-1) i les golejades contra el Melbourne City (6-0) i el Kerala Blasters (0-5). El Girona encara jugarà, com a mínim, un amistós més, a Reus el dimecres 8 d’agost (20 h).

DURES CONDICIONS

En espera dels nous fitxatges, la plantilla es va entrenar sota una forta calor

Paik i Suárez, al marge, s’afegeixen als 5 del Peralada

Després de deixar enrere les dues gires a l’estranger, la plantilla del Girona continuarà tenint el suport dels cinc joves del Peralada que van començar la pretemporada amb el primer equip: Pedro Porro, Marc Vito, Èric Montes, Yohan Andzouana i Kevin Soni. Tots cinc van ser ahir a La Vinya per entrenar-se a les ordres d’Eusebio, que ha quedat satisfet amb el seu rendiment. A més, Paik i el porter Suárez també es van deixar veure per les instal·lacions del PGA, encara que tots dos van exercitar-se al marge per continuar recuperant-se de les seves respectives lesions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)