Girona

Els reptes no s’acaben

Per feina. Superada “l’experiència única” del mundial i l’aturada per vacances, Cristhian Stuani i Johan Mojica treballen per posar-se a to

Cristhian Stuani i Johan Mojica s’han integrat als entrenaments del Girona, tot i que seguiran una programació específica per anar-se posant a to i al ritme dels companys que ja fa més de tres setmanes que treballen. L’uruguaià i el colombià van fer més tard les vacances, un cop tancat el pas pel mundial de Rússia. Una cita molt especial sobretot per a Johan Mojica, que debutava en un mundial i que va assumir un protagonisme d’entrada inesperat amb Colòmbia. “Des del punt de vista professional, ha estat l’experiència més bonica i especial que he viscut. És el més gran que pot fer un futbolista”, va comentar el jugador esquerrà en una entrevista difosa pels mitjans del club. Stuani també té bon record del mundial: “Va ser una experiència única, inoblidable, que vaig viure amb molta intensitat. Crec que vam fer un bon paper i n’estem molt orgullosos.”

Ara, arriba la temporada postmundial. “Em poso un llistó que he d’assolir cada temporada. Vinc amb molta il·lusió i ganes de poder aconseguir coses grans tant pel que fa a l’equip com individualment”, va explicar Mojica, molt motivat en el seu retorn amb el Girona: “Estic molt content de com m’ha rebut tothom i tinc moltes ganes que comenci la lliga, per compartir amb l’afició l’ambient que es viu com a equip.” De moment, els toca suar i acumular treball de pretemporada. “Són etapes que s’han de passar i que segur que ens beneficiaran per afrontar els nous reptes. Hem de preparar-nos bé”, assenyala Stuani.

El Girona començarà la lliga amb dos partits seguits a casa, contra el Valladolid i el Madrid. “És positiu arrencar a casa. Queden un parell de setmanes per preparar-ho bé i arribar tot l’equip en la millor forma possible”, diu Stuani. “Començar de local és molt especial. S’ha de pensar primer en el Valladolid, el meu exequip, i després ja vindrà el partit contra el Madrid, que serà espectacular”, hi va afegir el colombià.

LES REACCIONS

Ara hem de superar una etapa que segur que ens beneficiarà per afrontar els nous reptes. Hem de preparar-nos bé
És positiu poder arrencar la lliga a casa. Hi hem d’arribar tot l’equip en la millor forma possible
Cristhian Stuani
Després de viure l’experiència més bonica, vinc amb molta il·lusió i ganes de poder aconseguir coses grans tant pel que fa a l’equip com individualment
Tinc moltes ganes d’aprendre amb el nou cos tècnic i que comenci la lliga. Debutar a casa és molt especial
Johan Mojica

Dos dels candidats a ser traspassats

X.M.

Els 21 gols que va marcar Stuani i la projecció de Mojica, accentuada amb el seu paper durant el mundial, situen l’uruguaià i el colombià com dos dels futbolistes susceptibles de rebre bones ofertes per canviar d’aires. El Girona, de fet, ha rebut l’interès de diversos clubs, però sempre ha defensat la necessitat que les propostes siguin fortes per acceptar el traspàs, i això de moment no ha acabat d’arribar. El club, això sí, manté oberta la porta, conscient que un bon traspàs l’ajudaria a l’hora d’accedir al mercat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)