Girona

El Girona invertirà aquest estiu 2,6 milions a Montilivi

Millores. La nova il·luminació, amb quatre torres noves de més de 30 metres i 258 projectors led, el nou pàrquing situat a l’antic camp annex i l’ampliació del gol sud, les principals novetats

El Girona es fa gran i tota l’estructura que l’envolta també. Si fa ben poc l’equip dirigit per Eusebio Sacristán estrenava les instal·lacions noves de trinca de La Vinya al PGA, ahir el club va fer públic un ambiciós i detallat informe de les obres que té pensat fer durant aquest estiu a Montilivi.

No és poca cosa, i és que en total el Girona vol invertir 2,6 milions d’euros en millores al seu estadi, una forta inversió que ha de servir per fer un bon rentat de cara Montilivi i que confirma l’ambició del club de consolidar-se en l’elit del futbol estatal amb totes les comoditats.

Les actuacions

Les millores a l’estadi seran tan múltiples com necessàries. La més cridanera –i també la més costosa– serà el nou sistema d’il·luminació, que disposarà de quatre noves torres de més de 30 metres i 258 projectors led de 340.000 watts de potència total que permetran la retransmissió dels partits amb tecnologia 4K. En aquest sentit, per fer realitat la nova il·luminació s’ha necessitat un projecte elèctric nou i la posada en marxa d’un centre de transformació propi per dotar de la potència necessària les noves torres que s’aixecaran en els pròxims dies.

D’altra banda, el club també ha reforçat les graderies temporals –ara ja té una llicència municipal per un termini de cinc anys– i ampliarà la graderia del gol sud amb 1.000 noves places, que faran que l’aforament total de l’estadi sigui d’uns 14.500 espectadors. D’aquestes 1.000 noves places, 300 es destinaran a abonats, 300 a entrades i 400 seran per a seients VIP. Juntament amb l’ampliació de la graderia del gol sud, també es milloraran els accessos del públic a aquesta zona, amb més torns d’entrada (es passarà de cinc a vuit). A més, les antigues llotges d’empresa de tribuna donaran pas ara a 174 nous seients VIP.

Una altra de les novetats a l’estadi serà que l’antic camp annex d’entrenament es reconvertirà en un aparcament per a Club i VIP, en total 145 places que estaran disponibles els pròxims dies. Montilivi també estrenarà videomarcador (s’instal·larà al mateix lloc que l’actual) amb tecnologia led d’última generació, així com una xarxa anticoloms a la part inferior de la tribuna. A més, el Girona també ha renovat totalment la megafonia i el sistema d’àudio de l’estadi, que incorporarà un seguit d’importants millores, com ara multiplicar per 2,5 la potència del sistema de so fins a arribar als 68.000 watts en total.

Finalment, el club també ha aprofitat l’aturada d’estiu per dur a terme un procés de regeneració i sanejament de la gespa per deixar el terreny de joc en unes condicions immillorables. La millora de la comoditat a l’estadi per a les persones amb mobilitat reduïda (es crearan noves places a gol sud, tribuna i preferent, a més d’una trentena de places d’aparcament especials), la renovació de la senyalització de l’estadi –interior i exterior– i del túnel de vestidors són altres novetats de les quals es podrà disfrutar a Montilivi.

MÉS ESPAI

El gol sud tindrà 1.000 noves places i l’aforament serà d’uns 14.500 espectadors

REFORMULACIÓ

Les antigues llotges d’empresa de tribuna donaran pas a 174 nous seients VIP

NOUS DE TRINCA

Montilivi també estrenarà videomarcador i un nou sistema de megafonia i àudio

LA PRINCIPAL MILLORA

Amb la nova il·luminació es podran veure els partits amb tecnologia 4K
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)