El Girona s’imposa al Sabadell a domicili (0-1)

Girona. Un gol de penal de Portu ha donat la victòria a l’equip d’Eusebio

Triomf per la mínima del Girona a la Nova Creu Alta, en el primer partit després de la gira asiàtica de l’equip d’Eusebio, que ha servit per presentar la plantilla del CE Sabadell davant del seu públic.

El duel ha estat, en general, equilibrat, tot i que el Girona ha arribat amb més claredat a l’àrea rival. Pedro Porro, Coris i Soni han posat a prova el porter local, Roberto, abans del descans. Per part del Sabadell, Néstor Querol ha protagonitzat l’ocasió més clara.

En la segona part, el domini dels gironins s’ha intensificat a partir del quart d’hora, amb l’entrada de Portu, Aday, Moha, Granell i Lozano. Portu ha avisat, en el minut 68, obligant Roberto a fer una gran aturada i, dos minuts després, ha signat el 0-1 en transformar un penal per mans de Rubio a dins de l’àrea. El marcador no s’ha mogut, tot i que Lozano ha disposat d’una clara oportunitat en el temps afegit.