Girona

Guardiola veu Douglas Luiz a punt

Per al Manchester City. “Està preparat per jugar amb el primer equip. Creiem que pot jugar amb nosaltres”, diu el de Santpedor sobre el migcampista brasiler, gairebé inèdit a Girona

Douglas Luiz va tenir un paper apagadíssim la temporada passada a Montilivi, amb només 307 minuts en 15 participacions. El brasiler, però, està convencent Pep Guardiola. En una pretemporada amb molts joves a causa de l’absència dels mundialistes, Guardiola ha utilitzat Douglas Luiz com a pivot per davant de la defensa, i no descarta quedar-se’l. “Per això està amb nosaltres. Si hi és, és perquè veiem que està capacitat per jugar. Després, és decisió meva si juga, però està preparat per jugar amb el primer equip”, va explicar ahir el tècnic de Santpedor, preguntat per si l’exjugador del Vasco de Gama podia ocupar el lloc de Fernandinho al mig.

L’estrena i les decisions

Douglas Luiz era un dels candidats a renovar la cessió al Girona, que des del primer dia s’ha marcat com a prioritat l’arribada de Brahim Díaz. Les decisions, però, s’han anat demorant. Guardiola comptarà encara amb el gruix de joves en la final de la Community Shield de demà contra el Chelsea, i a partir d’aquí els moviments s’haurien d’accelerar, sobretot perquè la Premier League tanca les inscripcions el dia 9.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)