Girona

Alcaraz ja és història

Traspassat. El Girona tanca l’acord amb el Valladolid pel traspàs del migcampista, que després de tres anys al club –l’últim, cedit a l’Almeria– deixarà com a mínim un milió d’euros

Era qüestió d’hores que Rubén Alcaraz deixés de ser jugador del Girona i ahir finalment es va confirmar la seva marxa, i és que el Valladolid feia moltes setmanes que apostava fort pel seu fitxatge. L’única cosa que encallava la negociació era que els dos clubs no es posaven d’acord en les condicions de pagament, però ahir finalment van poder tancar el traspàs i el jugador ja es va entrenar ahir a la tarda amb el seu nou equip –dimecres ja no va anar ni convocat al partit contra el Sabadell perquè ja era a Valladolid–. Amb aquesta operació el Girona cobrarà un milió més variables, que el convertiran en el millor traspàs de la història del club, superant el milió que va cobrar per la clàusula de rescissió de Pablo Machín. El negoci per al Girona serà rodó, i és que Alcaraz va arribar lliure a Montilivi l’estiu del 2015 procedent de l’Hospitalet i ara tenia difícil fer-se un lloc a l’equip tot i la bona temporada que va fer el curs passat a 2a A jugant cedit a l’Almeria –9 gols en 41 partits.

Alcaraz, que abans de ser cedit a l’Almeria havia renovat el contracte amb el Girona fins al juny del 2020, tanca així una etapa de tres temporades al Girona, amb l’ascens a primera com a punt àlgid abans de marxar cedit al conjunt andalús. En les dues temporades a Montilivi el barceloní va anar de menys a més, sobretot en l’aspecte golejador, i va demostrar ser letal des de fora l’àrea. De fet, un gol seu de falta al camp del Tenerife per fer el 3-3 definitiu va ser importantíssim per acabar assolint l’ascens a primera divisió. Tot i el bon rendiment, la presència de Granell i Pere Pons –i ara també d’Aleix i Timor– ha estat un fre per a la seva progressió i li ha impedit tenir els minuts que desitjava.

Pendent de si hi ha alguna venda més potent, aquest moviment ajuda el Girona a alliberar massa salarial i guanyar una mica de marge per poder moure’s en el mercat. En espera de confirmar alguna altra sortida, el seu traspàs podria servir per obrir la porta a alguna nova incorporació. De fet, la seva marxa deixa encara més òrfena una posició on de moment Eusebio només havia confiat en ell i Timor durant la pretemporada, a part del jove Giorgi, que va suplir l’absència d’Alcaraz en el partit a Sabadell.

Un retorn matiner

Una de les curiositats és que, tot i fer les maletes, Alcaraz es pot trobar ben aviat jugant a Montilivi, i és que d’aquí a menys de dues setmanes, el dia 17, el Valladolid visitarà Montilivi en el partit que donarà el tret de sortida de la nova temporada.

El traspàs del barceloní es va tancar per un milió d’euros fix més variables

Temporada 2015/16

O.R.

Va començar sent titular, però Pere Pons i Granell li van deixar un paper secundari. Sempre que se’l va necessitar va respondre amb bona nota.

Temporada 2016/17

O.R.

Es va destapar com a golejador, amb gols vitals contra el Sevilla Atlético i del Tenerife que van servir per salvar un punt al tram final. Va anar de més a menys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)