Nàstic

Abeledo, la peça que faltava en l’atac de Gordillo

Nàstic. L’exfutbolista dels filials del Màlaga i del Barça arriba al conjunt grana per completar la zona ofensiva i signa per dues temporades

Amb un gol de rabona que va donar l’ascens al filial del Màlaga, Ignacio Abeledo va culminar l’etapa al conjunt andalús. Dos mesos més tard, el futbolista, que va jugar a les files del Barça B sense protagonisme, fa un salt de dues categories i es planta a segona divisió A amb el Nàstic. Ignacio Abeledo apuntala la zona ofensiva de l’equip de José Antonio Gordillo, que buscava un home de banda, polivalent, hàbil i elèctric. D’això, al jugador format a les categories inferiors del Betis li’n sobra, tal com ha demostrat al llarg de la seva carrera formativa, especialment al Betis B, on Gordillo ha demanat referències.

Abeledo signa per dues temporades, després de trencar el seu acord amb el Màlaga, amb qui li quedava un any de contracte. El futbolista no va entrar en els plans del conjunt andalús, que no el va incloure a la pretemporada i va buscar una sortida. Els grana anaven darrere del jugador des de fa setmanes i semblava que podia formar part de l’acord de sortida amb Dimitrievski, però ara sembla que el Màlaga té unes altres pretensions en la porteria. El jugador, però, arriba en el millor moment de la seva curta carrera (22 anys) ja que a Màlaga va marcar vint gols –tot i ser extrem– en 32 partits. Abeledo, doncs, s’incorporarà als entrenaments de l’equip dimarts que ve, com va anunciar el club quan en va oficialitzar la incorporació.

PART OFENSIVA

És un jugador polivalent de banda, hàbil, elèctric i desequilibrant

ACORD

El Màlaga no el va incloure en la pretemporada i el jugador ha buscat una sortida
Ignacio de Loyola Abeledo Rute
Huelva, 05-01-1996 Alçada: 1,82 m Pes: 69 kg
FORMACIÓ:
Betis
TRAJECTÒRIA
13/14
Betis B (3a) 11 p.
14/15
Betis B (2a B) 26 p. 3 g.
15/16
Betis B (2a B) 21 p. 1 g.
16/17
Barça B (2a A) 7 p. 2 g.
17/18
At. Malagueño (3a) 32 p. 20 g.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)