Nàstic

Cinquè triomf de la preparació

Nàstic. Els grana van haver d’esperar al final per desencallar un partit igualat i amb poques oportunitats en les dues porteries

nàstic 3 espanyol b 0

NÀSTIC DE TARRAGONA:Becerra, Kakabadze, Salva, Mejías, Abraham, Javi Márquez, Rocha, Brugui, Dumitru, Manu Del Moral i Luis Suárez.També van jugar:De Nova, Bernabé, Djetei, Arzo, Fali, Tete, Omar, Barreiro, Uche, Roger, Maikel Mesa,ESPANYOL B:Frias, Soria, Gómez, Indias, Giner, Lozano, Manchon, Angel, Alberto, Campuzano i Ignacio.També van jugar:Víctor, Lluís, Nacho, Eric, Pol, Martí, Pau, Doncel, Montolio i Brugué.GOLS:1-0 (71’) Montolio, en pròpia porta. 2-0 (80’) Omar. 3-0 (82’) Omar.

Ignacio Abeledo no va ser a temps d’arribar però el Nàstic va sumar la quarta victòria en la pretemporada després d’imposar-se, no sense dificultats, amb un resultat còmode contra el filial de l’Espanyol. El proper enfrontament amistós serà contra el primer equip blanc-i-blau dimecres al Nou Estadi (20.30 h).

El primer temps va ser ensopit sense gaires ocasions per als dos equips i amb un domini altern. Amb la segona unitat, el conjunt de José Antonio Gordillo sí que es va imposar al seu rival tot i que amb dos gols de fortuna: el primer va ser de Genís en pròpia porteria mentre que el segon va arribar a partir d’una falta d’Omar que un rival també es va ficar en la seva pròpia porteria. El tercer sí que va ser obra d’Omar Perdomo de ple mèrit culminant una bona jugada col·lectiva que va acabar en centrada d’Ivan de Nova –va entrar pel lesionat Abraham– i una rematada del jugador canari.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)