Girona

Eusebio Sacristán

Entrenador del Girona

“Les sensacions són bones, però encara tenim recorregut”

Eusebio Sacristán es va estrenar ahir a Montilivi i en la roda de premsa postpartit es va mostrar molt satisfet amb la victòria del seu equip contra el Tottenham (4-1). El tècnic va reconèixer que les sensacions són bones, al mateix temps que va demanar prudència pel fet de tractar-se només d’un partit de pretemporada. “Les sensacions són bones, però encara tenim recorregut. També és cert que obtenir bons resultats [el Girona enllaça quatre victòries en la preparació] és important per a la moral de l’equip, i més quan hi ha mecanismes nous”, va explicar Eusebio, que també es va referir al sistema de joc i a les variants que està introduint en l’equip respecte a l’anterior etapa amb Pablo Machín: “És el que estem buscant, trobar les virtuts que ha tingut aquest equip durant els últims anys i afegir-hi algunes coses que crec que puc aportar. Si avui s’ha vist una mica aquesta idea estic content. Busquem que l’equip sigui equilibrat en defensa i en atac i veure com els jugadors se senten més còmodes per poder treballar els aspectes defensius, la pressió... Encara estem descobrint amb quin comportament serem més efectius i ho anirem veient amb el pas dels dies, però crec que els jugadors estan còmodes i sòlids”.

D’altra banda, el nou tècnic del Girona també va parlar del jove Pedro Porro, que va rendir a un bon nivell al lateral dret. “Volíem treballar amb un lateral amb profunditat i Pedro té condicions, li hem donat continuïtat i ho ha fet bé, però també tenim altres jugadors”, va continuar Eusebio, que finalment es va referir a les opcions de sortida d’alguns dels jugadors, com per exemple Portu: “Confio que avui hagin escoltat l’afició per si en tenien cap dubte. Espero que hagi servit perquè encara tinguin més ganes de quedar-se i que, si no, només sigui per una opció molt i molt bona.”

L’OBJECTIU

“Volem trobar les virtuts dels últims anys i afegir-hi coses que crec que puc aportar”

TOT AJUDA

“Els bons resultats van bé per a la moral de l’equip, i més ara que hi ha mecanismes nous”

POSSIBLES SORTIDES

“Confio que avui els jugadors hagin escoltat l’afició per si en tenien cap dubte”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)