Nàstic

Carpetes per tancar

Nàstic. Els grana posen punt final a l’estada a la Vall d’en Bas encara amb incògnites en la seva plantilla: Gordillo encara vol dos reforços com a mínim, a la defensa i al mig del camp

Just a catorze dies perquè comenci la temporada, el Nàstic encara té molts fronts oberts pel que fa a la planificació de la plantilla. Abans de l’arribada d’Abeledo a l’equip, José Antonio Gordillo va reconèixer públicament que a l’equip li faltaven un o dos defenses, un migcampista i un jugador de banda, és a dir, un jugador per línia. L’arribada del jugador andalús soluciona aquesta última demarcació, però els grana estan intensificant la incorporació d’aquests jugadors per poder afrontar amb tranquil·litat l’últim pas de la preparació.

Per a la posició de migcampista, la prioritat és Àlex López, que, si ha d’arribar, ho faria com a cedit de l’Espanyol. El conjunt blanc-i-blau veu de bon ull la cessió a un equip de segona divisió perquè no el veu encara preparat per a la seva primera plantilla. El jugador es troba, ara mateix, a Anglaterra fent l’estada de pretemporada a les ordres de Rubi. El curs passat, López va ser un dels jugadors més destacats del filial que va pujar a la tercera divisió jugant pràcticament tots els partits (35 de 38 en la lliga regular) i marcant set dianes.

En el capítol de sortides, sembla que s’ha refredat la possible marxa de Stole Dimitrievski al Màlaga. El conjunt andalús semblava molt interessat en el porter macedoni, però Al Thani va paralitzar la negociació perquè considerava que un milió d’euros pel porter era massa car. Ara, els esforços del principal candidat a recuperar la primera divisió, se centren en un altre porter: Tyton. L’arribada del porter del Deportivo a La Rosaleda sembla, doncs, una qüestió d’hores.

MIG DEL CAMP

Àlex López (Espanyol) busca una cessió i el Nàstic té un forat al mig del camp

ES REFREDA

El Màlaga ja no està interessat en Dimitrievski i està a punt de fitxar Tyton (Deportivo)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)