Girona

“Els jugadors estem disfrutant amb la pilota”

Pedro Alcalá. El central del Girona valora positivament els nous conceptes que està implementant Eusebio Sacristán i confia que el nou sistema de joc doni resultats en la lliga

Dels cinc centrals que hi ha a la plantilla, Muniesa i Ramalho són adaptables al lateral, però no pas Alcalá, Bernardo i Juanpe. Les tres torres s’hauran de jugar, en principi, dos llocs en l’onze, perquè Eusebio Sacristán jugarà normalment amb una defensa de quatre i dos jugadors per l’eix. De moment no hi ha una parella definida, tot i que el perfil dret serà quasi amb tota seguretat per a Juanpe si el canari no surt de la plantilla. Això deixa Alcalá i Bernardo lluitant per un lloc en el perfil dret. “De moment, el que fem és treballar, agafar ritme i assumir els nous conceptes que vol implementar el mister”, va reconèixer Alcalá. El murcià diu que estan patint molt a les instal·lacions del PGA per la calor –“a Manchester també vam treballar fort, però la temperatura era més suportable”–, però que tot això és necessari per arribar a la primera jornada endollats: “Hem d’arribar-hi en plena forma perquè ja es va veure la temporada passada la importància de començar bé.”

Nous hàbits

Alcalá va reconèixer que els matisos dels quals parlava Eusebio el dia de la seva presentació són alguna cosa més que petits retocs en relació amb el sistema que havia implementat Machín. “Es una nova manera de jugar. Més enllà de jugar amb una defensa de quatre, la gent ja va poder veure contra el Tottenham quina serà una mica la proposta de joc. Els jugadors estem disfrutant amb la pilota. Ara falta que en la lliga això surti bé”, va afegir-hi el central de Mazarrón, de 29 anys i que al febrer va renovar seu compromís amb el club de Montilivi fins al 2021. En el seu primer curs a primera, Alcalá (lesionat durant gairebé mig any) va disputar només vuit partits.

LA POSADA A PUNT

“Estem patint en la pretemporada, però tot això és necessari per arribar a la lliga en plena forma”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)