2a divisió A

Galarreta se’n va per mig milió

2a divisió A. El migcampista basc va abandonar ahir la concentració del Barça B a Torremirona per partir cap a Las Palmas de Gran Canaria, on jugarà la temporada vinent

Ruiz de Galarreta va abandonar ahir la concentració del Barça B a Torremirona amb un permís del club blaugrana perquè resolgui el seu futur. El club blaugrana va anunciar posteriorment l’acord amb Las Palmas, que li donarà 500.000 euros fixes més 200.000 en variables. El Barça es reserva una possibilitat de recompra i també un percentatge d’un futur traspàs. Cal recordar que el migcampista basc va arribar la temporada passada del Numància a canvi de 700.000 euros.

D’aquesta manera, Galarreta desencalla el seu futur, que darrerament s’havia vinculat fins i tot amb clubs de primera divisió, com ara el Rayo Vallecano. Després de diverses negociacions, en què fins i tot s’especulava amb una cessió, el traspàs al Las Palmas ha convençut totes les parts. El migcampista deixa el filial blaugrana havent disputat 27 partits, 25 dels quals de titular.

Mate, sis mesos

L’operació del lateral dret va anar bé, segons va dir el Barça, i el termini de baixa serà de sis mesos. A més, els jugadors que van ser a la gira del primer equip van tornar ahir a la disciplina de Pimienta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)