Territorial

Agné i Sala deixen el futbol xinès

Mig any. Raül Agné i Arnau Sala posen punt final a la seva etapa al capdavant del Nei Mongol Zhongyou. El projecte del club xinès ha topat amb imprevistos i els resultats no han acompanyat

Raül Agné i Arnau Sala s’han desvinculat fa pocs dies del Nei Mongol Zhongyou. Els dos entrenadors van arribar a la Xina el mes de gener passat per fer-se càrrec d’un equip de la segona divisió xinesa. L’objectiu era fer créixer el club i intentar competir per estar al més amunt possible. Tal com repassava Arnau Sala en una entrevista a aquest diari fa poc més d’un mes, l’experiència els estava aportant més coses en l’àmbit personal que professional. El fet que el club no acceptés algunes condicions inicials del projecte, així com els mals resultats fruit dels imprevistos i del poc marge de maniobra que han tingut Agné i Sala al capdavant de la plantilla, han provocat que l’aventura s’acabi aquest agost.

Durant els set mesos que han dirigit el Nei Mongol Zhongyou, l’equip xinès ha aconseguit un balanç de quatre victòries, un empat i dotze derrotes que el situa en la penúltima posició.

En l’equip que fins fa poc dirigien Agné i Sala hi juga el balear Martí Crespí, i en la segona competició del futbol xinès també hi podem trobar il·lustres del futbol català com Jordi Vinyals, Verdú o l’exjugador del Girona Sandaza.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)