Girona

El Reus s’imposa a un Girona amb deu (1-0)

Futbol. Un gol de Linares en la primera part ha donat la victòria als locals davant els d’Eusebio, que han notat molt l’expulsió d’Stuani

El Reus ha tingut una bona presentació davant la seva afició i s’ha endut el primer trofeu Ciutat de Reus després d’imposar-se per 1-0 al Girona, que ha vist trencada la seva bona ratxa, ja que fins avui ho havia guanyat tot en la pretemporada. Els roig-i-negres s’han imposat gràcies a un gol de Linares, que ha aprofitat, en el minut 15, una errada de la defensa gironina per batre Gorka Iraizoz. El Girona s’ha vist perjudicat per l’expulsió de Christian Stuani en el tram final de la primera part i ha notat molt el fet de jugar amb un home menys.

El Reus podria haver marcat algun gol més en la segona meitat, però Gorka ha estat atent i ha evitat la diana local. El Girona podria haver empatat el partit amb un cop de cap de Lozano en l’ocasió més clara dels d’Eusebio però la pilota ha sortit fregant el pal i el marcador ja no s’ha mogut.