Girona

Sense mirar enrere

Pretemporada. L’equip gironí és conscient que a Reus no va estar bé, però ja afronta l’últim amistós de preparació contra el Getafe de demà esperançat a fer un pas endavant de cara a l’inici de lliga

El Girona no va oferir la seva millor versió dimecres a Reus (1-0), ja que hi va encaixar la segona derrota de la pretemporada i va trencar una ratxa de quatre victòries seguides. La plantilla gironina és conscient que, tot i jugar tota la segona part amb un home menys per l’expulsió de Stuani, no va estar a un bon nivell, ni en defensa ni en atac (el Girona s’ha quedat sense marcar en 4 dels 8 partits de pretemporada), al mateix temps que no vol encaparrar-se amb la derrota i ja mira cap endavant. En aquest sentit, el Girona ja pensa en l’últim partit de pretemporada de demà contra el Getafe (es jugarà al camp de l’Alcorcón a les 20 h), una nova prova exigent que els d’Eusebio intentaran aprofitar per corregir errors i millorar certs aspectes per tal d’arribar a l’inici de lliga en les millors condicions.

“Ens estem preparant per a la lliga, i crec que hi arribarem bé. La setmana que ve només prepararem el partit del Valladolid i això també s’ha de notar”, va comentar Aday Benítez.

A MILLORAR

Els d’Eusebio s’han quedat sense marcar cap gol en 4 dels 8 partits de pretemporada

LES REACCIONS

Ens estem preparant per a la lliga, entrenant-nos molt fort, i crec que hi arribarem bé
Aday Benítez
jugador del girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)